Resum de la jornada a l’ESCOLA DE FUTBOL DE LA UEO (2-3 de desembre)

 

LES CRÒNIQUES

Posem en ordre el primer cap de setmana del mes de desembre en els equips de la Fundació UE Olot, que van obtenir uns resultats de 11 victòries, 3 empats i 6 derrotes. A continuació entrem més en profunditat per saber què va passar en cadascun dels partits dels quals tenim informació:

Prebenjamí B 2-2 Vall d’en Bas

Mal inici de part en el qual els visitants es van col·locar amb un 0-2. Bona reacció del Prebenjamí B en els dos últims quarts, en els quals per ocasions es va merèixer alguna cosa més. Els tècnics es mostren contents per la resposta i l’evolució dels jugadors.


Benjamí A 8-0 Sant Pere Màrtir

Un partit rodó del Benjamí A, que va portar el pes del joc durant tot el matx però que fins al segon quart no va poder obrir la llauna en una acció d’estratègia. A partir d’aquí, el duel des va posar de cara per als de Joel Olivet, amb més efectius i més precís en les passades que el rival. El marcador al descans era de 3-0 i a la represa, amb el Sant Pere Màrtir estirant línies per buscar la remuntada, es van trobar més espais per incrementar la renda.


Benjami B 12-1 St Ponç

Benjamí C 6-3 Fundescam

Benjamí E 2-10 Benjamí D

Leave a Reply