El resum de la jornada al FUTBOL BASE (16 i 17 desembre)

LES CRÒNIQUES

Última jornada de l’any en els equips de la Fundació UE Olot, un 2017 en el qual s’ha augmentat la família del planter amb la creació de l’Escola de Futbol UE Olot, de quatre conjunts de futbol femení i la vinculació amb el CF Sant Jaume com a filial del primer equip. Els resultats d’aquest darrer cap de setmana ens han deixat un total de 8 victòries, 2 empats i 8 derrotes. A continuació repassem les cròniques de cadascun dels partits.

Besalú 1-4 Prebenjamí A

Partit dominat des de l’inici per al Prebenjamí A, que va saber contrarrestar el joc directe i la pressió alta del Besalú amb bones basculacions i velocitat de pilota. D’aquesta manera, els de Toni Coma van poder trobar superioritats per crear moltes ocasions i així endur-se la victòria.

Celrà 5-2 Benjamí B

Un partit molt igualat al camp del Celrà, rival amb els mateixos punts a la classificació. L’efectivitat va marcar el matx, amb els de Morchón com a protagonistes amb la pilota i les millors ocasions. Però com diu la dita, qui perdona ho acaba pagant. Els gironins van estar més inspirats i assolir el triomf per 5-2. El cos tècnic felicita als jugadors per posar en pràctica els conceptes entrenats durant la setmana.

Benjamí A 5-1 Ter Brugent

Benjamí Femení 1-7 Boscdetosca

Les olotines van començar guanyat gràcies a un gol en pròpia porteria, però poc després va arribar l’empat del Boscdetosca. En la segona meitat va haver-hi moments de desconnexió i això va propiciar que els visitants agafessin una renda més còmoda (1-5). Les de Duran i Puig es van despertar a la tercera part per intentar que la ferida no fos més grossa, i finalment el resultat definitiu va ser el d’1-7. Les més petites de la casa continuen esforçant-se per millorar a cada partit.

Aleví E 3-4 At.Banyoles
Peralada 2-2 Aleví D

Segurament un dels millors partits de la temporada de l’Aleví D. No en quant a joc, però sí per ganes i intensitat. Les condicions del terreny de joc no eren les òptimes per desplegar un bon futbol, però els de Faja i Quintana van saber tractar bé la pilota i competir de tu a tu davant d’un rival molt fort físicament. El cos tècnic felicita l’equip per adaptar-se plenament a aquest tipus de partit l’anima a seguir treballant per obtenir més resultats positius.

Unió Girona 5-4 Aleví B
Aleví C 3-4 La Canya
Aleví A 7-3 Banyoles

Una primera part molt bona va condicionar la resta de partit, ja que l’Aleví A es va posar amb un 4-0 quan només s’havien disputat deu minuts. Els visitants van reaccionar però va ser insuficient per aixecar el partit. Una victòria que permet als d’Obrador i Somovilla escalar fins a la tercera posició a falta de tres partits per acabar la primera volta. 


L’Estartit 5-0 Aleví Femení

Un dels millors partits que ha disputat l’Aleví Femení fins ara. Les jugadores de Jessica i David Caballero estan treballant molt bé en els entrenaments i això es reflecteix en els partits, mostrant una gran evolució tècnica i tàctica. Després de moltes ocasions de gol, una diana afortunada en cada part de les locals va provocar que els tres punts es quedessin al Baix Empordà. El que està clar és que les nostres no deixaran de lluitar per aconseguir les victòria. 


Blanes 2-4 Infantil B

Primera part de domini olotí, en la qual es van disposar d’ocasions molt clares per avançar-se en el marcador. La llàstima és que, en el seu únic xut entre els tres pals, el Blanes va poder obrir la llauna. A la represa, els de Boix i Reixach van acular els blanencs al seu propi camp i van aconseguir capgirar el resultat. Tot i això, els de casa van empatar aprofitant una errada defensiva. La insistència de l’Infantil B, amb un atac constant a la porteria rival, va tenir premi amb dos gols més (a part de tres xuts al travesser i diverses arribades) per emportar-se els tres punts.

Infantil A 3-1 Boscdetosca

Una cita dominada per l’Infantil A, en la primera part a través del joc i l’efectivitat de cara a porteria (2-0), i una segona més descontrolada en el qual la UEO va generar opcions importants però van ser els visitants que van entrar en el partit amb el 2-1. Per sort, la resposta dels de Luengo va ser immediata per tranqui·litzar els ànims amb el 3-1 definitiu.

Begur 4-2 Cadet B

Malauradament, el Cadet B no va poder sumar contra un rival de la zona baixa. Un Begur que va imposar la seva força en la primera meitat, portant la iniciativa i situant-se amb un 2-0 favorable. Després d’una mala primera part, els de Muro i Planas van saber retallar distàncies a la represa, en la qual van estar més solvents i van controlar el joc. I quan semblava que s’olorava l’empat, va arribar el tercer gol dels locals després d’un atac molt defensat. Seguidament, els empordanesos van marcar el quart, també evitable, que va deixar en anècdota el segon gol dels olotins en els últims minuts. És indispensable no cometre aquest tipus d’errades per intentar tirar els partits endavant. 


Salt 0-4 Cadet A

Un enfrontament controlat de principi a fi, amb un inici molt efectiu amb tres gols en deu minuts. Això que va fer que els de Ketxa i Barris juguessin amb molta tranquil·litat i amb possessions llargues per gestionar l’avantatge. Aquest dimecres, el Cadet A disputa l’últim partit de l’any al camp del Guíxols, una bona oportunitat per continuar sumant des del primer lloc de la classificació.

Cadet Femení 3-5 La Pera

Tot i que les olotines es van avançar en el marcador, les visitants van planta cara empatant a mitjans de la primera part. La reacció del Cadet Femení va ser fulgurant per col·locar el 2-1 abans del descans. La segona meitat va ser disputada fins al 3-3, quan els dos equips van tenir clares ocasions per posar-se per davant. Després de dues arribades molt perilloses de les d’Alba Prat, La Pera va aprofitar dos errors defensius per situar el 3-5, marcador que les garrotxines ja no van poder remuntar. El cos tècnic fa autocrítica i demana més intensitat en el tram final de partit.


Juvenil B 16-0 Vilamalla

Un compromís en el qual el resultat va ser el de menys. Cal destacar l’actitud dels de Xevi Subirana, mostrant un gran respecte davant d’un rival inferior. Els jugadors van intentar plasmar sobre el camp els continguts treballats durant la setmana d’entrenaments i així es va poder conquerir una nova victòria.

Girona 2-2 Juvenil A

Va ser una primera meitat de bones ocasions per als dos equips, començant per una de claríssima per al Juvenil A en el primer minut. Anades i vingudes constants que van desembocar amb el primer gol dels olotins. No obstant, el Girona va poder igualar les forces abans del descans. A la represa, els de Sánchez i Barranco van sortir més endollats, amb més possessió i més ccions de perill. Aquest domini es va traduir amb una nova diana que suposava l’1-2, amb oportunitats fins i tot per sentenciar el duel, avortades a mans del porter local. Tot i això, una errada defensiva va permetre als gironins tornar a neutralitzar el matx (2-2). Un Olot de menys a més que li va mancar inspiració ofensiva en una gran segona meitat.


CF Sant Jaume 3-0 Palafolls

Victòria clara del filial de la UEO a casa contra el Palafolls. El matx es va desencallar a la represa amb les dianes de Rovirola, Pol Reixach i Sergi Ferrussola, tres punts que donen aire al conjunt de Jordi Dot, 15è amb 13 punts i clarament en una línia ascendent en les últimes setmanes.

Leave a Reply