Rescissió de contracte de Kike Sánchez

El migcampista Kike Sánchez i la Unió Esportiva Olot han arribat a un acord per rescindir el vincle que els unia. El futbolista escalenc tanca així una etapa de tres temporades marcada per les lesions i la poca continuïtat sobre el terreny de joc. Peça destacada en l’ascens a Tercera Divisió, la bala de l’Escala no entrava en els plans del cos tècnic per aquesta temporada i canviarà de rumb cercant més protagonisme.

Kike Sánchez (23-05-1996) va aterrar a la Garrotxa en el curs 2015-16 procedent del futbol base del RCD Espanyol. En el seu primer any va anar cedit al CF Peralada, gaudint de minuts com a extrem i agafant rodatge a la Tercera Divisió. L’any següent va tornar al club, i amb Ramon Calderé a la banqueta va tenir una participació important en la consecució de l’ascens amb gols, assistències i desequilibri. Especialment bona va ser la primera volta de l’escalenc, ja que després va arrossegar problemes de pubàlgia que el van deixar fora de combat per la promoció. I aquesta temporada, Sánchez ho ha tingut difícil per entrar en els plans de Martín Posse primer i actualment de Raúl Garrido. Una posició, la de banda dreta, saturada amb homes com Guzmán, Pedro del Campo o Alfredo. És per això que la direcció esportiva ha decidit prendre aquesta decisió pel bé de les dues parts; el club allibera una fitxa sub-23 i pot reforçar altres posicions, i el jugador buscarà un destí on sentir-se protagonista i optar als minuts que necessita per seguir amb la seva evolució.

Molt agraïts, Kike. Moltíssima sort! La UE Olot sempre serà casa teva!

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply