Óscar Bastida, l’alternativa sota pals

La Unió Esportiva Olot incorpora el porter Óscar Bastida per substituir Moha, lesionat de llarga durada, i per descarregar el juvenil Sacrest. El vallesà, format en el futbol base del Girona FC i CF Badalona, té 22 anys i ha tingut una experiència a Alemanya i en altres conjunts del futbol català. Bastida ja fa unes setmanes que s’entrenava a les ordres de Garrido i finalment ha convençut els tècnics per arrencar en aquesta segona volta.

Óscar Bastida Arbiol (26-07-1995, Lliçà d’Avall) s’emmarca en la figura específica que es buscava des de la direcció esportiva, un porter sub-23 per rellevar Moha Chaoui, lesionat a l’escafoide del canell esquerre i amb un llarg període de recuperació. Bastida, que actualment no tenia equip, ha ofert un bon rendiment en els entrenaments competint amb Xavi Ginard i ha convençut tant a Raúl Garrido com a Jan Miquel Salavedra, el preparador de porters. Un futbolista amb cert bagatge que es va formar al Girona FC i CF Badalona, amb una aventura alemanya al Sanderhausen i amb pas per clubs catalans com Muntanyesa o Mollet. De retruc, l’arribada de Bastida permetrà que Guillem Sacrest, que fins ara havia d’anar a totes les convocatòries, pugui jugar regularment amb el Juvenil A, actual líder del grup 2 de Preferent. El vallesà ja estarà disponible per a la primera jornada de l’any, el diumenge 7 de gener a les 16:30h contra l’Hércules d’Alacant a l’Estadi.

Benvingut, Óscar! Molta sort i moltes parades a la UE Olot!

 

 

Leave a Reply