Oriol Pujadas torna de la cessió i reforçarà el filial

Oriol Pujadas torna de la cessió a La Jonquera i competirà amb el CF Sant Jaume en el que resta de temporada. El migcampista manlleuenc, una aposta de futur de la direcció esportiva, s’entrenarà regularment amb el primer equip de la Unió Esportiva Olot però tindrà fitxa del filial de Segona Catalana, al qual ajudarà per intentar assolir la permanència. 

El talentós futbolista osonenc, que acaba de complir 20 anys, no ha tingut el protagonisme desitjat a la UE La Jonquera de Primera Catalana i de mutu acord amb el club s’ha decidit que reprengui diàriament els entrenaments a les ordres de Raúl Garrido. D’aquesta manera, Pujadas treballarà en dinàmica del primer equip i podrà gaudir dels minuts necessaris per a la seva progressió en el CF Sant Jaume, filial de la UEO a Segona Catalana, i que lluita per eludir el descens. El jugador de Manlleu serà una incorporació de luxe per al conjunt de Jordi Dot, de la mateixa manera que pot completar la convocatòria de Garrido quan el tècnic valencià ho cregui oportú.

Ben tornat, Oriol! La constància i l’esforç donaran els seus fruïts! 

Leave a Reply