El resum de la jornada al FUTBOL BASE (20 i 21 gener)

ESTADÍSTIQUES DE LA JORNADA

LES CRÒNIQUES 

Una setmana més, us oferim un resum del més destacat del cap de setmana en el futbol formatiu de la Fundació Unió Esportiva Olot. Una jornada també molt positiva amb 16 victòries, 1 empat i 5 derrotes, rematada amb la segona victòria seguida del primer equip. A continuació repassem les cròniques dels partits:

Sant Pere Màrtir 1-2 Prebenjamí A
Benjamí E 4-0 Ter Brugent
Benjamí D 9-4 Bisaroques 

Benjamí C 8-2 Ter Brugent

El Benjamí C va signar el millor partit d’aquesta temporada davant del Ter Brugent. Els nens dirigits per Joel Ferrés i Arnau Suñer van estar motl concentrats i van fer tot el que s’havien proposat per superar el rival. Una actuació molt complerta tal i com reflecteix el marcador final.


Sant Roc 3-6 Benjamí A
Benjamí Femení 0-8 Sant Pere Màrtir

Un duel molt igualat, en el qual el Benjamí Femení va estar ben posicionat amb una defensa contundent. Tot i això, va ser el conjunt visitant que es va avançar en una gran jugada. Les de Júlia Duran i Laia Puig van continuar lluitant tot el partit, però el Sant Pere Màrtir es va crèixer i va ser impossible de frenar. A la quarta part, les locals van disposar de dues ocasions molt clares que van acabar a les mans del porter. Cal reconèixer l’esforç de les jugadores malgrat el resultat, mica en mica les coses van sortitnt i toca seguir treballant.


Aleví E 9-2 Santjoanenc
PUF Figueres 3-7 Aleví D

Un enfrontament més intens que vistós, propiciat en part per les petites dimensions del camp. L’Aleví D va sortir amb ritme i ben col·locat sobre el terreny de joc, buscant els tres punts des de bon principi. Aquesta insistència es va traduir en el marcador, que el descans ja era de 0-3. El tercer quart va seguir amb la mateixa dinàmica i va finalitzar amb un 1-5 favorable al bloc d’Enric Faja i Albert Quintana. En l’últim quart, els figuerencs van sortir més endollats i van marcar un parell de gols, però els olotins van reaccionar per anotar-ne un parell més i deixar el 3-7 definitiu.


Aleví B 4-3 Palamós
Palamós 3-7 Aleví A
Cornellà 2-0 Aleví Femení

Derrota ijusta en un partit molt ben plantejat des del cos tècnic, generant moltes oportunitats de gol que no es van poder transformar, sortint amb la pilota jugada i perdent ben poques pilotes. Dos errors defensius de les garrotxines, que tenien la defensa avançada, van permetre al Cornellà avançar-se en el marcador en les seves úniques opcions. Tot i el resultat, les de David i Jessica Caballero segueixen motivadors per aconseguir bons resultats en els últims partits de la primera volta, que seran molt importants.


Infantil C 3-1 La Canya

Els de Lluís Micaló van superar un La Canya que va posar en moltes dificultats a l’atac dels olotins, acumulant molts homes darrere la pilota i mostrant-se ben ordenats. Tot i això, l’Infantil C va aconseguir anar al descans amb un 2-0 favorable. A la represa, els visitants es van acostar en el marcador amb el 2-1 però la resposta va ser immediata per situar el 3-1 que ja no es mouria més.


Begur 1-3 Infantil B

El Begur va començar dominant i va generar un parell d’ocasions que van sortir per sobre el travesser. L’Infantil B va aguanyar l’embranzida inicial i va obrir la llauna en la primera arribada amb cara i ulls, guanyant l’esquena de la defensa. Aquest gol va donar tranquil·litat als garrotxins, que van disposar de dues ocasions molt clares abans del descans. Els empordanesos també la van tenir, però el porter olotí va realitzar una bona intervenció. A la segona part, el conjunt de Boix i Reixach va sortir amb una marxa més i va poder ampliar la renda amb dues dianes més. Jugant amb un home menys, van saber defensar els atacs dels locals, que finalment van retallar distàncies des del punt de penal.

 

Infantil A 13-0 Llançà

Un matx sense història i totalment de color vermell. Els de Pere Luengo es van desfer amb comoditat del Llançà, que a partir del 5-0 ja va abaixar els braços i no va poder contenir l’allau de joc i gols de l’Infantil A.
Peralada 0-0 Cadet B
Baix Ter 2-1 Cadet A 

Un mal partit en línies generals davant d’un rival molt intens que va mostrar més ganes de guanyar i que el Cadet A no va ser capaç d’igualar-lo. Els de Ketxa i Barris no van estar encertats ni defensiva ni ofensivament i van caure per la mínima al Baix Empordà. Cal treballar per tornar a la dinàmica positiva com més aviat millor.


Cadet Femení 1-6 Gurb

Aparentment semblava un duel molt igualat davant d’un rival amb els mateixos punts i gols, però les visitants es van endur els tres punts amb un resultat clar, imposant-se en intensitat i lluita. L’experiència del Gurb va poder amb la joventut de les olotines, majoritàriament en edat cadet. I això que les de casa van escurçar la diferència en el marcador anotant l’1-2 en el minut 47. Amb diverses arribades, les d’Alba Prat van vorejar l’empat fins que les osonenques, en un contraatac, van ampliar la distància. Un desavantatge que es va fer més gran després d’un penal provocat en la correcció d’un error defensiu. El Cadet Femení va intentar-ho sense èxit i dos gols més del Gurb van sentenciar el partit. Un matx per reflexionar sobre la importància de la intensitat i la lluita, independentment del físic i la potència de les rivals. A seguir treballant!


Juvenil B 5-0 Baix Ter

Un partit molt complert del Juvenil B, que va realitzar una bona primera part amb bon joc i superant la pressió del rival, que robava i sortia ràpid per crear oportunitats. Aquest domini es va traslladar en el marcador, que era de 1-0 al descans. A la represa, els de Subirana i Barranco van mantenir el to i van aprofitar el desgast físic del Baix Ter per gaudir de nombroses arribades i marcar quatre gols més. En línies generals, una gran actuació per seguir guanyant confiança com a equip.


Sabadell 0-1 Juvenil A

Primera part en la qual cap dos dels equips van veure porteria, tot i que el domini era del Juvenil A, que va poder trencar el gel en algunes aproximacions. El control encara va ser major a la represa, en la qual els de Joan Sánchez van insistir i van trobar la recompensa en els últims minuts amb el 0-1. El Sabadell gairebé no va poder generar cap ocasió clara a la porteria olotina i els tres punts van voler cap al ferm líder del grup.


Abadessenc 2-0 CF Sant Jaume

Pas en fals del filial de la UEO al camp de l’Abadessenc, que es va avançar en el primer minut. Els de Jordi Dot van gaudir d’oportunitats destacades sense encert de cara a porteria, i els del Ripollès van finiquitar el matx amb el 2-0 en el minut 66. Un CF Sant Jaume que es queda amb 16 punts i torna a caure en posició de descens directe.


Vilasacra 1-3 Sénior Femení 

El partit va començar marcat per una prèvia un pèl caòtica, ja que les jugadores es van haver de canviar en un magatzem de cadires abans d’escalfar. El camp, en males condicions, i la llum artificial molt baixa eren altres mostres de la dificultat afegida del matx. Al minut 2, el Vilasacra es va posar per davant aprofitant un bon contraatac. El Sénior Femení no es va posar nerviós i al cap de deu minuts ja havia igualat el mracador. A la segona part, les de Moi Dubé van continuar insistint i van aconseguir fer dos gols més per treure tres punts molts importants del municipi empordanès.

 

Leave a Reply