Principi d’acord per a la sortida de Nacho Pérez

A falta d’uns tràmits burocràtics, el futbolista avilès es desvincularà de la Unió Esportiva Olot per firmar per al CD Guijuelo, club salmantí de Segona B. Agraïm la professionalitat, el compromís i el rendiment de Nacho Pérez durant tots aquests mesos en els quals ha estat un home important per a l’equip i al mateix temps, li desitgem tota la sort del món en la nova aventura que comença a prop de la seva gent. 

Nacho Pérez, de 23 anys, va arribar a la UEO el passat estiu procedent de l’Arenas basc i avalat per Martín Posse, que ja l’havia tingut a les files del CF Pobla de Mafumet. L’extrem esquerre, nascut a Àvila però criat a Salamanca, ha tingut força participació, tant amb Posse com amb Raúl Garrido, marcant gols, donant assistències i sent una de les referències de l’atac olotí. A falta d’uns serrells burocràtics, des del club s’ha facilitat la desvinculació del jugador per tal que accepti la proposta del CD Guijuelo, club que competeix en el grup 1 de Segona B. La proximitat amb el seu poble natal i la família ha estat un factor clau per decantar-se per aquesta opció i des del club hem procurat respectar la seva voluntat.

Moltes gràcies per tot, Nacho! Et desitgem sort i èxits en la teva trajectòria esportiva!

Fotos: Isaac Morchón-UE Olot 

Leave a Reply