El resum de la jornada al FUTBOL BASE (27 i 28 gener)

LES CRÒNIQUES

Últim cap de setmana del més de gener per als conjunts de la Fundació Unió Esportiva Olot, que s’ha saldat amb unes estadístiques de 7 victòries, 5 empats i 6 derrotes. Una jornada més complicada per als dos juvenils i el Sant Jaume, que es van haver de conformar amb un punt, mentre que el Sènior Femení segueix trepitjant fort. Tot seguit ho repassem en el resum habituals dels dimarts:

Prebenjamí B 0-3 Sant Pere Màrtir

Un enfrontament descontrolat per part del Prebenjamí B, que es va trobar un rival molt inspirat a la contra i que obtenir el premi dels tres punts en un partit força discret per part dels dos equips.

Prebenjamí A 4-7 La Canya
Benjamí E 11-1 Benjamí Femení
Benjamí C 11-3 Sant Pere Màrtir
Sarrià 3-5 Benjamí A
Boscdetosca 7-6 Aleví E
Cristinenc 5-8 Aleví D

Partit boig el que es va viure al Municipal de Llagostera. Encara que l’Aleví D va estar per davant durant quasi tot el partit, aquest no es va poder tancar fins al final. Els de Faja i Quintana es van mostrar superiors, tot i que diverses baixades d’atenció i intensitat van complicar l’objectiu de la victòria.


Aleví B 2-8 Quart
Aleví A 6-6 Quart

Ripoll 4-1 Aleví Femení

Un partit igualat, en el qual els errors de concentració van tenir conseqüències durant la primera part. El Ripoll ho va aprofitar per situar-se amb un 2-0 en el marcador. En la segona i tercera part, les jugades olotines van pressionar i van jugar molt bé, sortint amb la pilota des del darrere i apropant-se en el marcador. En l’última part el físic va dir prou i les locals van realitzar un últim esforç per marcar dos gols més i tancar el partit. Les de Jessica i David Caballero van fer un gran treball però insuficient, sobretot de cara a porteria.


Infantil B 1-1 Cal Aguidó

Molt bona actuació de l’Infantil B, que va poder frenar el líder de la categoria. Davant d’un rival molt físic i amb jugadors de segon any, el conjunt de Boix i Reixach van realitzar un partit complet i van obrir la llauna en la primera meitat. El Cal Aguidó, però, va empatar a través d’un llançament de falta, resultat que esdevindria definitiu. Un matx molt competit que es podria haver decantat per a qualsevol dels dos costats.


Bisbalenc 0-5 Infantil A 

Un partit força discret dels garrotxins, que els va costar generar joc i trobar precisió en la primera meitat. Tot i això, l’Infantil A es va avançar en un rebot a servei de cantonada. A la segona, el grup de Pere Luengo hi va posar més futbol i fruït d’això van arribar quatre dianes més per completar la golejada al camp de la Bisbal.

Baix Ter 2-4 Cadet B

Gran victòria a domicili del Cadet B, que va desplegar un bon futbol i va dur la iniciativa del joc en el primer temps. Un parell de jugades combinades van deixar el 0-2 al marcador al descans. A la represa, el Baix Ter va avançar línies i va pressionar molt fort la sortida de pilota, aconseguint igualar el matx amb dos gols. Després d’aquesta fase de superioritat local, els de Martí Ayats i Jordi Caselles (que s’estrenava com a tècnic) van tornar a controlar el partit i van desfer l’empat amb el 2-3. El porter olotí va salvar els mobles amb una gran parada i ja a les acaballes, la UEO va dictar sentència amb el 2-4. 

Cadet A 2-2 Lloret

Un molt bon partit en línies generals, acompanyat d’una bona actitud i d’un bon joc amb moltes arribades. I això que el Cadet A va haver d’anar a remolc fins al final per trobar la recompensa de l’empat. El Lloret es va avançar en el primer minut, però va topar amb la ràpida resposta dels de Ketxa i Barris. A la represa, els olotins van fallar un penal i en canvi, a l’altra banda, els selvatans no van perdonar en la seva ocasió. A cinc minuts per finalitzar, els de casa van obtenir la igualada des dels onze metres. Poc premi tenint en compte els mèrits d’uns i altres, cal millorar detalls que penalitzen massa.


Llançà 2-2 Juvenil B

Un empat amb regust amarg, ja que els locals van aconseguir empatar el matx a pocs minuts d’acabar. El partit va ser força igualat i no va tenir un dominador clar. El ritme era alt per part dels dos equips i els de Carlos Subirana no van ser capaços de controlar el joc a partir de possessions més llargues. El cos tècnic del Juvenil B espera que en futurs compromisos es pugui aprendre i millorar d’aquestes situacions.


Juvenil A 2-2 Hermes

Un duel que va començar mal peu amb el gol inicial dels visitants. Tot i això, el Juvenil A va oferir un bon joc i va gaudir de diverses aproximacions per neutralitzar el resultat. A la represa es va mantenir la insistència i els de Joan Sánchez van poder empatar, però en una jugada aïllada l’Hermés es va tornar a posar per davant. Els olotins no es van rendir i van equilibrar el partit, fins i tot van disposar d’un parell d’ocasions al pal i d’un gol anul·lat que semblava legal. Per tant, els de casa van ser mereixedors de la victòria, tant per joc com per arribades, però al final es van haver de conformar amb un empat.

CF Sant Jaume 0-0 Boscdetosca

Pòlvora mullada i repartiment de punts en el derbi garrotxí de Segona Catalana. Els de Jordi Dot no van poder superar un Boscdetosca que es situa a la zona alta amb 30 punts. El filial de la UEO, en canvi, continua en zona de descens amb 17 punts i aquest cap de setmana es desplaça al camp de la Marca de l’Ham, equip que està cinc punts per sobre dels santjaumins.


La Batllòria 0-7 Sènior Femení

Un dels viatges més llargs de la temporada que es va saldar amb una plàcida victòria. Els primers minuts van ser molt intensos en un camp que pràcticament estrenava la nova gespa artificial. A punt d’arribar a la mitja hora, les de Moi Dubé van trencar el gel, mostrant una efectivitat inaudita abans del descans (0-5). A la segona part es va mantenir el mateix guió, donant protagonisme a les jugadores amb menys minuts que van demostrar el seu nivell marcant dos gols més. Les olotines, líders del seu grup de Segona Divisió, arriben ja a la trentena de punts.

Leave a Reply