La premissa d’Eivissa

La Unió Esportiva Olot defensa la condició de millor equip de la segona volta amb la visita aquest diumenge (12h, IB3 Televisió) al camp de la Peña Deportiva. Una nova oportunitat per despenjar un altre rival directe a la part baixa i encadenar el tercer triomf seguit a domicili. Garrido haurà de modificar l’eix de la defensa per la baixa de Barnils, sancionat. Una convocatòria en la qual tampoc hi seràn Micaló ni Óscar Bastida, que pateix una fractura a la falange del dit. L’expedició surt demà a la tarda cap a Eivissa per intentar trencar el malefici de les Illes. 

Com un avió. La UEO viu un moment òptim de forma en aquest 2018 i no vol aturar-se aquí. Sumar punts i més punts és l’objectiu immediat per esquivar qualsevol fantasma relacionat amb el descens, en el qual ja hem coquetejat durant massa setmanes. És cert que l’empat contra el Peralada va aturar la ratxa de tres victòries, com també és cert que va servir per allargar la de partits sense derrotes (5) i tancant la porteria amb pany i forrellat (3). Recuperar la pólvora i la contundència en la rematada, mantenint les fases de control i bon futbol són altres propòsits que ens emportem a la maleta cap a Eivissa. Duel de xoc, de lluita i de pilota aturada que pot esdevenir decisiu per descavalcar un altre perseguidor en l’esprint cap a la permanència.

El rival d’aquest cap de setmana és la SCR Peña Deportiva de Santa Eulàlia, un club fundat l’any 1935 i que compta amb diverses seccions com futbol sala, handbol, atletisme o ciclisme. Aquesta és la tercera temporada de la seva història a Segona B, ocupant la plaça del Mallorca B, arrastrat a Tercera Divisió amb el descens del primer equip. Precisament els de Dani Mori han estat l’únic equip del grup capaç de vèncer el conjunt mallorquí (2-1). No obstant, els eivissencs són penúltims amb 20 punts, a cinc de la salvació i a sis de punts de l’Olot. Travessen un bon moment amb dues victòries, dos empats i una derrota (contra l’Elx) en els últims cinc partits. El màxim golejador és Guille Andrés amb quatre dianes i tenen un ex-Olot a les seves files, el migcampista Marc de Val, que va passar fugaçment per La Garrotxa en el curs 2011-12. Borja Navarro i Selfa es perdran la cita del diumenge per sanció.

En el bàndol olotí, Raúl Garrido també té sancionat a Roger Barnils i haurà de reestructurar una defensa que ha donat grans fruïts en les últimes jornades. Lluís Micaló, ultimant la seva recuperació, també és baixa juntament amb Óscar Bastida, el porter fitxat en aquest mercat d’hivern que s’ha fracturat un dit de la mà i estarà fora de combat unes setmanes. El duel es jugarà diumenge a les 12h al Camp Municipal d’Esports de Santa Eulàlia del Riu i es podrà escoltar per Radio Olot i veure per internet a través d’aquest enllaç d’IB3 Televisió: https://www.youtube.com/watch?v=h0jfmGpENQs&feature=youtu.be. L’expedició sortirà dissabte a les 4 de la tarda cap a l’Aeroport de Barcelona direcció Eivissa, on farà nit a l’hotel abans de l’enfrontament. Una cita per trencar maleficis i per continuar amb la tònica positiva. Som-hi vermells, l’illa ha de ser nostra!

La prèvia de Raúl Garrido

“Una victòria no seria definitiva però agafaríem una distància considerable davant d’un rival directe Jugarem contra un equip molt díficil i molt intens, serà un partit molt disputat per la superfície i les mides del camp. Som conscients que si volem guanyar ho haurem de fer molt bé. Les sensacions del partit contra el Peralada van ser positives, és un empat que hauria d’haver estat una victòria, només va faltar el gol. Hi ha poques coses a corregir, la primera part ha de ser el nostre mirall per veure les possibilitats que tenim. .El bo que té aquesta plantilla és que ofereix una àmplia gamma de versions.  M’és molt difícil fer l’alineació perquè hi ha molts jugadors que podern ser titulars, això dóna tranquil·litat però em costa fer l’onze. Som conscients que ens pressionaran i que hi haurà poc espai per jugar, estem preparats per això i em treballat durant la setmana per treure avantatges d’aquestes situacions. La pressió és un punt fort que tenen i hem de saber contrarrestar-ho.Serà un partit de joc aeri, segona jugada i moltes disputes, haurem d’estar ben atents”. 

Precedents

No hem localitzat cap visita a Eivissa al llarg de la història del club. Això sí, busquem trencar la maledicció de les Illes Balears, en les quals la UEO encara no ha guanyat tot i que aquest curs ha empatat a Son Malferit (1-1) i Formentera (1-1). En el duel de la primera volta contra la Peña, repartiment de punts dolorós a La Garrotxa (1-1). Héctor Simón va avançar als olotins a la primera meitat, però Górriz va empatar de cap en temps afegit.

 

Baixes: Barnils (sanció), Micaló, Bastida, Yeray i Moha (lesió).

Foto: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply