El resum de la jornada al FUTBOL BASE (11 i 12 març)

LES ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA 

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA 

La Canya 9-3 Prebenjamí B

Un partit marcat per la falta de concentració i també amb el factor vent en contra. El Prebenjamí B va encaixar set gols en dues partits i no va entrar mai en la dinàmica del matx. Tot i fer tres gols i disposar d’altres oportunitats, els d’Edu Molas no van estar al nivell desitjat.

Benjamí E 5-6 Bisaroques
Bescanó 0-6 Benjamí B
Banyoles 2-3 Benjamí A

Benjamí Femení 3-0 Ripoll (triangular)
Gerunda 0-1 Benjamí Femení (triangular)

El primer partit, contra el Ripoll, va començar amb tres gols de les olotines que van donar comoditat i tranquil·litat per tocar la pilota. El segon, contra el Gerunda, va ser més igualat i amb les millors aproximacions del bàndol garrotxí. Va mancar, però, més encert i el matx es va decidir en la tanda de penals, en la qual una gran parada de la porteria local va certificar el triomf de les de Laia Puig i Júlia Duran.


Montagut 0-13 Aleví E

RCDE Costa Brava 1-3 Aleví D

Un partit més pràctic que vistós que va servir per animar a l’Aleví D després d’una mala ratxa de quatre derrotes consecutives. Els nois de Faja i Quintana van ser superiors al rival però no van acabar de desplegar el joc mostrat en la majoria d’enfrontaments d’aquesta temporada. A destacar, el bon treball defensiu i l’efectivitat en atac dels garrotxins.


Aleví C 6-4 Banyoles

Un bon partit de l’Aleví C, realitzant tres parts molt serioses, amb bona actitud i nombroses oportunitats de gol. En l’última, l’equip d’Aguilera i Moreno va estar un pèl més despistat i això ho va aprofitar el Banyoles per retallar diferències. Uns tres punts que s’havien de quedar al Morrot per situar-se en la quarta posició de la classificació.


GEiEG 3-3 Aleví B
Aleví A 6-4 Baix Ter
Gerunda 1-6 Aleví Femení

Després de moltes jornades, l’Aleví Femení va aconseguir una victòria tant treballada com merescuda. Les olotines van arribar amb moltes ganes de fer un bon partit i, tot i que el Gerunda es va avançar en el marcador, van plasmar el treball dels entrenaments sobre la gespa. I és que el bloc de Jessica i David Caballero va saber remuntar el matx marcant els gols entre la segona i tercera part. L’expedició va sortir molt contenta de terres gironines per la feina feta i amb la motivació de seguir en aquesta línia fins a final de temporada.


Porqueres 0-9 Infantil C

Golejada a domicili d’un l’Infantil C, que comanda amb autoritat el grup 8 de la Segona Divisió. El conjunt de Lluís Micaló i Enric Faja no va tenir problemes per superar el Porqueres i manté els tres punts de marge respecte el CP Santjoanenc.

Infantil B 0-0 Lloret

Primera part de domini olotí amb diverses ocasions importants com un gol fantasma i fins i tot un penal fallat. Una gran insistència dels de Jordi Boix que no va tenir premi en aquesta primera part. A la segona, la igualtat va predominar amb arribades també del Lloret, que no va aconseguir moure el marcador inicial.


L’Escala 0-3 Infantil A

Un enfrontament condicionat pel vent i per les dimensions reduïdes del terreny de joc. Una primera part poc vistosa però favorable a l’Infantil A, que va inaugurar el marcador. A la segona, els de Pere Luengo van tenir més control i més circulació de pilota, fet que va propiciar dues barraques més per deixar el 0-3 definitiu.


Gironès Sàbat 2-0 Cadet B

Era una cita de gran dificultat davant d’un dels equip de la part alta de la classificació. A la primera part, els dos conjunts van estar molt ben posicionats i jugant de tu a tu, però va ser el Gironès Sàbat qui es van avançar amb dos gols. A la segona, el Cadet B va fer un pas endarrere i va aconseguir no encaixar cap més gols gràcies a les bones intervencions del porter. El cos tècnic assenyala que cal seguir treballant per aconseguir els tres punts en el proper partit.


Cal Aguidó 0-5 Cadet A

Un compromís complicat que es va saber jugar molt bé, tal i com reflecteix el marcador final. La primera mitja hora va ser de domini blanenc, que va tancar el Cadet A al seu camp i va collar moltíssim amb ritme intens i joc directe. A partir d’aquí, el conjunt de Ketxa i Barris va prendre la iniciativa en tots els aspectes del joc, realitzant una magnífica actuació en un camp difícil per molts condicionants.


Cadet Femení 2-3 Torelló

Un partit condicionat pel vent amb una primera meitat dominada per les osonenques, que van aprofitar tres ocasions idèntiques (tres xuts enverinats amb l’ajuda del vent) per marcar tres gols i marxar amb un bon avantatge als vestidors. A la segona, i amb el vent a favor, el Cadet Femení va optar el canviar l’estratègia i oferir un un joc més directe amb tres puntes per intentar escurçar distàncies. Tot i dominar la segona meitat, les noies d’Alba Prat no van tenir encert ni temps de culminar un empat que hagués estat el més just.


Juvenil B 2-1 EF Ripollès

Un partit trampa que va començar amb un sorprenent gol del rival. Tot i crear bones ocasions, el Juvenil B no trobava la fluïdesa en el joc habitual en els duels de locals. No obstant, abans del descans es va aconseguir la igualada. A la represa, el domini continuava sent dels de Carles Subirana, malgrat que el Ripollès també creava perill en els contraatacs. Amb tot, una bona jugada elaborada a falta de deu minuts va propiciar el 2-1 per als olotins. El marcador ja no es va moure i els tres punts es van quedar a casa en un enfrontament que no passarà a la història però en el que es va obtenir l’objectiu proposat.


Juvenil A 1-2 Mataró

Primera part molt igualada i disputada amb anades i vingudes. Ocasions per als dos equips i un resultat d’empat a un al descans. A la segona, els de Joan Sánchez van fer un pas endavant i van gaudir de la possessió de la pilota, disposant d’arribades clares com un xut al pal. Però en una falta lateral, els maresmencs van poder situar l’1-2 a pocs minuts per finalitzar el duel. Primera derrota de la temporada del Juvenil A, que mereixia alguna cosa més davant del tercer classificat, que ara s’acosta a la taula de Preferent.


Guíxols 4-1 CF Sant Jaume

El filial de la UEO no va poder treure petroli del camp d’un Guíxols que es va avançar abans de la mitja hora. Just començar la represa, segon gol dels locals amb resposta immediata de Pol Reixach, que donava esperances als santjaumins. Però pocs minuts després, dues dianes més dels empordanesos van situar el 4-1 definitiu. Els de Jordi Dot ocupen la 14a posició amb 23 punts, a dos del Marca de l’Ham, primer equip que teòricament es salvaria. 


Gerunda 0-13 Sènior Femení

Enfrontament davant del cuer de la classificació i amb un fort vent que, sense afectar en el resultat en cap moment, va dificultar el bon futbol practicat per les olotines. Les jugadores van sortir amb la idea de mantenir l’avantatge obtingut a la classificat i van mostrar un joc molt contundent. Sis dianes de les de Moi Dubé en la primera part van deixar sentenciat el partit. A la segona, set gols més van deixar un marcador de 0-13 que evidenciava la diferència entre els dos equips. En tot cas, cal felicitar el Gerunda per l’esforç i les ganes que hi van posar.

 

Leave a Reply