El resum de la Setmana Santa al FUTBOL BASE (25-29 abril)

TORNEIG MIC 2018

Doble presència dels conjunts de la Fundació UE Olot en el reconegut Torneig Internacional de Futbol Base de la Costa Brava, que enguany arribava a la 18a edició. Comencem per a l’ALEVÍ (barreja d’A i B), que va realitzar una participació històrica proclamant-se campió de la fase de consolació. L’equip d’Obrador i Expósito va perdre dimecres el primer partit de la fase inicial davant del Weston americà (6-1), però l’endemà es va treure l’espina amb el triomf contra el Nacka suec (3-0). A la tarda del mateix dijous, a Torroella, els olotins van caure davant de tot un FC Barcelona (8-0). Ja en les rondes de consolació, l’Aleví de la FUE Olot va superar el Trendsetter Hawks de Trinidad i Tobago (2-1) i els japonesos de l’Uno Sports Futbol (3-1) per plantar-se a les semifinals. Allà l’esperava un conegut de la província, l’EF Baix Ter, al qual també van vèncer per la mínima (3-2). I en la gran final de consolació, disputada dissabte a Palamós, el grup liderat per Obrador es va desfer amb contundència de la UE Figueres (6-2). La cirereta del pastís d’una actuació magnífica!

També va fer un bon paper l’INFANTIL A, que va arrencar molt fort amb una golejada contra el Leassi Fukuoka japonès (6-0). En el segon enfrontament, els de Pere Luengo i Isaac Morchón van igualar les forces amb l’Antiguoko basc (2-2). Els garrotxins també van repartir-se els punts amb la Juventus Academy Miami (1-1), classificant-se així com a segons de grup. El destí va enquadrar-los amb el temible Manchester City, que els va deixar sense opcions d’avançar en el MIC 18 (3-0). Una desfeta amb el cap ben alt contra un rival de prestigi, mostrant actitud, treball i il·lusió. Res a retreure i una experiència més a la motxilla dels records!

Tanquem el repàs amb la victòria de l’ALEVÍ E davant de l’Escola Pia en partit endarrerit (0-9) i la participació del PREBENJAMÍ (barreja A i B) de l’Escola de Futbol UE Olot en el Torneig de Torelló. El bloc d’Edu Molas es va classificar com a segon de grup després d’empatar contra el Torelló (1-1) i l’OAR Vic (1-1) i de guanyar a la Joventut Bisbalenca (3-1). En els quarts de final, però, el Tona va tallar les ales als olotins amb tres contraatacs letals (0-3). Ànims i a seguir treballant a la lliga!

Leave a Reply