Reconeixement a la tasca social de la UEO

La Unió Esportiva Olot va rebre el passat dijous el guardó de la Fundació Privada Catalana de Futbol que reconeix la vessant solidària, el compromís social i la contribució al foment dels valors a través del futbol. Els directius Jordi Reyes i Dani Valls van ser els encarregats de recollir el premi en la gala de la Federació Catalana de Futbol que es va celebrar a Barcelona. Un reconeixement que dignifica la bona feina que s’està duent a terme en el planter de la Fundació UE Olot.

Per acabar d’arrodonir la setmana, el Benjamí D, que forma part d’aquest projecte social, integrador i multicultural del club, es va proclamar campió de la Supercopa del Consell Comarcal de La Garrotxa que es va realitzar al camp dels Hostalets d’en Bas. Ni ascensos, ni títols… Sens dubte, aquesta és la nostra gran victòria i la que ens fa més il·lusió!

 

Leave a Reply