El resum de la jornada al FUTBOL BASE (5 i 6 maig)

LES ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí B (Supercopa)

En la Supercopa del Consell Comarca de la Garrotxa celebrada a les instal·lacions de La Canya, l’equip dirigit per Edu Molas va superar el Fundescam “Vermell” (3-0), el Vall d’en Bas (1-0), va empatar contra el Fundescam “Negre” (0-0) i va caure davant del Sant Pere Màrtir (0-1), Les Preses (1-4) i el Sant Roc “Negre” (0-1).

Prebenjamí A (Supercopa)

Els de Toni Coma van guanyar contra el Ter Brugent (1-0) i el Sant Roc “Groc” (4-3), van empatar contra el Boscdetosca “Groc” (0-0) i van perdre contra La Canya (1-3) i el Besalú (0-1).

Benjamí E 2-9 Benjamí D
Benjamí B 4-4 Celrà

Un duel molt igualat davant d’un rival que anava molt més endavant en la classificació, tot i que això no es va reflectir sobre el terreny de joc, més aviat el contrari. Els de Pagès i Morchón van demostrar un alt nivell de joc però els errors defensius els van penalitzar massa en forma de quatre gols. Aquesta és la dinàmica a seguir, ja que es van oferir les prestacions futbolístiques desitjades. 


Benjamí A 8-1 Ter Brugent

El Benjamí A va sortir molt endollat i en el tercer minut ja es va posar per davant en el marcador. Al cap de poc, els visitants van aconseguir empatar però a partir d’aquí, els de Joel Olivet van ser dominadors de la pilota i van saber ampliar l’avantatge per quedar-se amb els tres punts.

Benjamí Femení 0-2 Ter Brugent

Les olotines van sortir amb bones sensacions i amb una actitud molt positiva. A la segona meitat, un error defensiu els va costar un gol en contra. Tot i els intents i esforços d’acostar-se a la porteria contrària, el Benjamí Femení no va poder evitar la segona diana del Ter Brugent, ja en la tercera meitat, que va sentenciar l’enfrontament.


Aleví B 3-1 Unió Girona
Banyoles 1-4 Aleví A
Infantil B 3-0 Blanes
Boscdetosca 0-6 Infantil A

Una molt bona actuació de l’Infantil A en el derbi comarcal. El bloc de Pere Luengo va controlar el partit de principi fins al final i va evitar que el Boscdetosca arribés amb perill a la porteria contrària. En la primera meitat, els olotins fan fabricar nombroses ocasions de gol, transformant-ne un parell abans del descans. A la segona, i sense tantes oportunitats, l’efectivitat va ser major per anotar quatre dianes més.
 

Cadet B 3-2 Begur

El Cadet B va sortir a per totes, conscient que era un xoc determinant de cara a la permanència. Els de Muro i Caselles van oferir un primer temps de molta qualitat que es va plasmar amb tres gols en el marcador. A al segona, la truita es va girar ja que el Begur va retallar distàncies gràcies a un penal i una jugada afortunada. Amb tot, els de casa van poder aguantar el resultat positiu i quedar-se amb una gran victòria al Morrot.  


Cadet A 4-0 Salt

Un partit molt complert del Cadet B, que va dominar totalment malgrat tenir algun ensurt a la contra que els podria haver passat factura, un clar exemple que s’ha de donar el màxim rendiment en tots i cadascun dels moments del xoc. Dos gols en cada part van ser suficients per a que el bloc de Ketxa i Barris arribés als minuts finals amb tranquil·litat.


La Pera 1-2 Cadet Femení

Grandíssima victòria en l’últim minut d’un partit molt disputat en l’únic camp de sorra de la categoria. Aquest factor va perjudicar el joc d’ambdós equips, privant de jugar per terra i controlar bé la pilota. Les jugadores d’Alba Prat van poder neutralitzar el gol inicial de La Pera amb un atac més directe buscant pilotes aèries i imprimint més intensitat en el joc. El cos tècnic va variar l’esquema inicial, apostant per més lluita en la zona de finalització, i va arribar el premi del triomf in-extremis.


Vilamalla 0-12 Juvenil B

Un duel sense història en el qual l’objectiu era proposar un partit seriós i amb el màxim respecte per a tothom, que servís per millorar com a equip en diferents aspectes. Cal destacar l’esportivitat dels dos equips i ja toca pensar en el derbi contra el Boscdetosca del proper cap de setmana.


Sàbat 0-4 Juvenil A

Un duel que van dominar en joc i ocasions els de Joan Sánchez, que van tenir moltes opcions per ampliar el marcador. Al descans, el resultat ja era de 0-3 favorable al Juvenil A, que va poder marcar un altre gol a la represa per marxar amb tres punts molt merescuts.


Sènior Femení 13-0 Vilasacra

L’equip visitant va venir molt valent tot i les adversitats (10 jugadores) i va col·locar la línia defensiva al mig del camp, provocant molts fores de joc de les locals en els primers minuts. Tot i això, els gols no van trigar en arribar i la primera part va acabar amb un clar 5-0 a favor de les de Moi Dubé. A la segona, una lesió d’una futbolista del Vilasacra les va deixar amb 9 jugadores i va fer més difícil resistir els atacs del Sènior Femení. La lliga, doncs es decidirà en l’última jornada, en la qual l’Olot rep a La Batllòria a les 18h al camp del Morrot.


CF Sant Jaume 0-2 Girona C

El filial de la UEO va plantar cara davant del campió del grup 1 de Segona Catalana. Els gironins, amb un bon grapat de futbolistes de categoria superior es van imposar amb una diana en cada part, la primera de l’ex-Olot Pepu Soler. Els de Terma i Arau són quinzens amb 28 punts, a set de la permanència que marca el Marca de l’Ham.

Leave a Reply