El resum de la jornada al FUTBOL BASE (12 i 13 maig)

ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA 

Prebenjamí B 2-5 La Canya

Un partit molt competit i igualat en els dos primers quarts però que es va descontrolar a partir de la tercera part. La Canya va agafar avantatge aprofitant la desconcentració del Prebenjamí B, que no va ser a temps de capgirar la truita.

Prebenjamí A 1-1 Les Preses
Benjamí E 1-1 Ter Brugent
Benjamí C 8-1 Fundescam
Besalú 5-4 Benjamí B
Montagut 5-4 Benjamí Femení
Aleví E 9-0 Vall d’en Bas
Base Roses 0-1 Aleví D
Aleví C 4-0 PU Figueres

Actuació destacada de l’Aleví C, controlant tot el partit amb la possessió de la pilota i jugant amb molta calma. El cos tècnic, encapçalat per Joel Aguilera i Isaac Moreno, es mostra molt content per la victòria i pel fet de deixar la porteria a zero.


Sils 5-5 Aleví B
Aleví A 7-3 Sant Ponç
La Pera 1-1 Aleví Femení
Infantil C 8-0 Sant Pere Màrtir
Quart 2-0 Infantil B

Primera part de domini olotí en el qual van portar el pes de l’enfrontament i van disposar de diverses ocasions de gol que no van saber definir davant d’un Quart que es va limitar a defensar-se. A la segona meitat, mateix guió dels de Jordi Boix, que van ser penalitzats en excés en l’única arribada a porteria dels gironins i un segon gol a servei de cantonada.


Infantil A 5-0 Quart

Un partit molt correcte de l’Infantil A, que va oferir un treball notable i una actitud molt competitiva per quedar-se amb els tres punts. Al davant, un Quart que pràcticament no va inquietar la porteria contrària mentre que els de Pere Luengo van aplicar amb èxit la tasca realitzada durant la setmana d’entrenaments.


Llançà 1-1 Cadet B

Un empat a domicili del Cadet B amb un regust amarg per les bones ocasions que va disposar. El Llançà va portar la veu cantant en els minuts inicials però poc a poc els olotins van agafar la batuta per acabar la primera meitat de manera excel·lent. A la represa, el grup de Planas i Caselles es va posar per davant en el marcador i quan semblava que estava més a prop el 0-2, va arribar la igualada dels empordanesos en una jugada desafortunada. 


Vilablareix 0-7 Cadet A

Molt bon inici de partit  del Cadet A amb intensitat i actitud guanyadora. El conjunt dirigit per Ketxa i Barris va ser efectiu de cara a porteria i això els va donar tranquil·litat per gestionar el matx de la millor manera. Cal continuar igual perquè aquest últim mes serà decisiu per aspirar a les fites més elevades.


Cadet Femení 1-4 Pontenc

Les segones classificades visitaven el Morrot amb l’objectiu d’assolir la victòria i esperar la derrota del Cabanes per tenir opcions de guanyar el títol. Contra tot pronòstic, el Cadet Femení va crear un gran contraatac en el primer minut i va sorprendre el rival amb el gol inicial. Pocs minuts després, però, un error de marcatge va facilitar l’empat de les gironines. En el següent quart d’hora, les visitants van marcar el segon i tercer, ampliant distàncies i dominant el joc. I abans de la mitja part, va arribar el quart del Pontenc. Les locals van corregir errors i fer rotacions a la represa, en la qual van millorar en alguns aspectes i van evitar encaixar cap gol, deixant un bon gust de boca en joc i intensitat. Toca seguir treballant de cara al pròxim partit al camp del Gurb.


Juvenil B 5-1 Boscdetosca

Molt bon partit del Juvenil B, que va sortir endollat i amb una proposta molt atractiva. A la primera part, els de Subirana i Barnadas van dominar tots els aspectes del joc i fruit d’això van marxar al descans amb un 2-0 a favor. A la represa, es va sortir amb la mateixa idea i van poder ampliar la distància amb dues dianes més. A partir d’aquí, el rival va avançar línies i va poder retallar la renda, aprofitant també que els olotins es van quedar amb deu homes. Tot i això, els de casa es van refer i van poder materialitzar el 5-1 definitiu. Un triomf que dóna força per encarar el tram final de temporada.


Juvenil A 5-3 Vilassar de Dalt

Un matx en el qual la primera meitat va ser olotina, tant en el domini del joc com en la fabricació d’oportunitats. El resultat al descans, 3-0, així ho reflectia. A la segona, els maresmencs van posar una marxa més i van retallar el desavantatge fins al 3-2. No obstant, el bloc de Joan Sánchez no es va posar nerviós i va seguir creant accions ofensives per situar el 5-2. En els últims minuts, el Vilassar va marcar el 5-3 definitiu en una victòria merescuda del Juvenil A.


Palafolls 0-2 CF Sant Jaume

Important victòria del filial de la UEO al camp del cuer del grup, el Palafolls. Els gols van ser obra del manlleuenc Oriol Pujades i de Dani Albet, un en cada part, per donar tres punts vitals als de Terma i Arau. El CF Sant Jaume es troba ara mateix amb 31 punts, a quatre de la permanència.


Sènior Femení 4-0 La Batllòria

Per ser campiones, les olotines havien de guanyar i no dependre de cap més equip… i així va ser. Els primers compassos van ser molt intensos i al tercer minut ja va arribar el primer gol, que va tranquil·litzar a les jugadores. Després d’obrir la llauna, el Sènior Femení va passar una fase de control fins a la mitja hora, on va materialitzar tres gols més per encarar la segona part amb més comoditat. A la represa, una jugadora de la Batllòria es va lesionar i al ser 11 justes, van acabar amb 10 futbolistes. Les olotines van optar per controlar el partit i deixar passar els minuts esperant el desitjat final. Un cop acabat, va arribar la gran festa amb la lliga aconseguida. Felicitar a totes les jugadores, entrenadors, treballadors del club, junta i afició que les ha seguit durant tota la temporada. JA SOM CAMPIONES DE L’OLOT!

 

Leave a Reply