Posant la llavor d’una nova era

L’empresa garrotxina Royalverd ha començat aquest final de setmana una transformació en profunditat i millora superficial de la gespa de l’Estadi Municipal, en la qual s’hi havien realitzat diverses accions en els últims anys  però sense una regeneració d’aquesta magnitud. Els treballs de manteniment s’allargaran fins a mitjans de juliol, que és quan hi ha previst el primer partit de pretemporada a casa.

Aprofitant que aquest final de temporada no hi ha hagut ni promoció d’ascens ni de descens i per tant, s’ha pogut preveure amb més temps, Royalverd i la Unió Esportiva Olot s’han atrevit a dur a terme una regeneració de la gespa de l’Estadi. En els últims anys se n’havia intentat millorar la capa superficial, que durant aquest estiu serà canviada de forma íntegra. Segons ha explicat el president de Royalverd i directiu de la UEO, Eudald Morera, els passos a seguir seran la retirada de la superfície de la gespa (amb les màquines en marxa des d’aquest dijous), una certa anivellació del terreny, la millora del drenatge del camp i finalment la plantació de sembra amb llavor tradicional. L’objectiu és el que el 18 de juliol ja estigui en condicions per al primer test de pretemporada a casa del nou projecte de Raúl Garrido i Kevin Martínez a Segona B. La llavor d’una nova era!

 

 

 

Leave a Reply