El Cadet A torna a Preferent!

El Cadet A de la Fundació UE Olot s’ha proclamat aquest dissabte campió del grup 17 de Primera Divisió i ascendeix directament a la categoria de Preferent. El conjunt de Sergi “Ketxa” Vila i Llorenç Barris ha signat una temporada per emmarcar amb 68 punts i un balanç de 22 victòries, 2 empats i 4 derrotes amb 111 gols a favor i 27 en contra. Aquest migdia, els olotins han posat la cirereta del pastís amb la victòria al camp del Lloret (1-4) que els ha assegurat la primera posició.

És el segon ascens de la temporada en el planter de la UEO després del Sènior Femení, que va pujar de Segona Catalana en el seu primer any de vida. Des d’aquí volem felicitar a tota la plantilla per aquesta magnífica campanya, així com el cos tècnic, els coordinadors i a tota la resta del futbol base que treballa discretament però de forma constant per assolir èxits com el d’aquest cap de setmana. Enhorabona a tots!

Leave a Reply