Bigas, Micaló, Yeray i els porters Bastida i Moha causen baixa

Els defenses David Bigas i Lluís Micaló, el migcampista Yeray Sabariego i els porters Òscar Bastida i Moha Chaoui no continuaran a la plantilla de la Unió Esportiva Olot de cara a la temporada vinent. Després de viure un descens i un ascens, el lateral peraladenc tanca etapa a la Garrotxa, així com el central gironí, que ha tingut força protagonisme en els dos cursos al club. Yeray, Bastida i Moha han patit la cara més dura del futbol en forma de lesions i llarga inactivitat. 

Després de dues temporades i mitja, David Bigas i la UEO posen fi a la seva vinculació contractual. El lateral esquerre empordanès, que va arribar en el mercat d’hivern del curs 2015-16, ha disputat gairebé una seixantena de partits amb la samarreta vermella. També s’acomiada el polivalent Lluís Micaló, que va arribar en el curs passat a Tercera Divisió i ha estat utilitzat tant de lateral com de central en la quarantena d’enfrontaments que ha defensat l’escut olotí. Tampoc seguirà Yeray Sabariego, pivot defensiu que es troba en la fase final de la recuperació de la lesió de creuats al genoll. El de Badia només ha pogut jugar dues estonetes abans de viure la pitjor cara de l’esport. Els altres dos casos són els porters Moha Chaoui i Óscar Bastida, al qual aprofitem per donar-li ànims després de la greu lesió al genoll que es va fer en un entrenament de final de temporada. El porter vallesà, que va arribar al mercat d’hivern per suplir Moha, tampoc va poder debutar per una lesió al canell i s’ha decidit prescindir dels seus serveis de cara el curs vinent. El mateix Moha, ex del Marbella, Europa i Espanyol B, tampoc ha tingut sort amb les lesions i no ha pogut participar en cap partit de lliga per problemes al canell.

*En els casos de Yeray i Bastida, el club els ofereix la possibilitat de recuperar-se aquí de les seves lesions de llarga durada, començar la pretemporada i deixar la porta oberta de cara al futur.

A tots cinc els agraïm la seva professionalitat, implicació i sacrifici en la seva etapa al club i els desitgem tota la sort del món en els propers reptes futbolístics que els vinguin per endavant. Gràcies per tot, nois! Fins sempre!

 Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply