El resum de la jornada al FUTBOL BASE (2 i 3 juny)

LES CRÒNIQUES DE LA  JORNADA

Gironès Sàbat 6-9 Benjamí B
Fundescam 1-4 Benjamí A

Un gran partit del Benjamí A, que al primer quart va aconseguir avançar-se en el marcador. Els locals van empatar abans d’acabar aquest període, resultat que es mantindria fins a l’última part. Els de Joel Olivet van signar un darrer quart espectacular per aconseguir una victòria que els permet assegurar la segona posició a la classificació.

Benjamí Femení: terceres al Torneig Cabanes

Meritòria tercera posició del Benjamí Femení en el Torneig de Cabanes, un club amb tradició en el futbol femení. El conjunt de Laia Puig i Júlia Duran va guanyar contra el Cornellà de Terri (1-0) va empatar  contra l’equip local (0-0), el Gerunda (0-0) i el Llerona (1-1) i només va perdre contra el Ripoll (2-1)

Aleví C i D: vuitens de final del MIC Andorra 

Una experiència inoblidable per als dos alevins de la Fundació UE Olot, que es van desplaçar fins a Andorra per participar en el prestigiós Torneig MIC. Tant el C com el D es van plantar fins a la fase final, competint de tu a tu davant clubs de primer nivell i caient amb el cap ben alt en els vuitens de final. El llistó, ben amunt!


Aleví A: cinquè al Torneig Cassà

El conjunt de Pau Obrador va fer un paper més que digne en el Torneig Burset de Cassà acabant en la cinquena posició. Un Aleví que va caure davant de l’Espanyol (2-0) i el Cornellà (3-0) però es va refer amb els triomfs contra el Cassà (6-1), el GEiEG (1-0) i el Fornells (2-1).


Cabanes 1-2 Aleví Femení

Les olotines acumulen cinc dels últims sis partits sumant, obtenint un total de 13 punts. A Cabanes, es av sortir amb ganes de treure una victòria tot i la manca d’efectius. Al minut cinc, l’Aleví Femení va obrir el marcador però abans de la mitja hora, el Cabanes va neutralitzar el resultat. Al principi de la tercera part, les noies de Jessica i David Caballero van tornar a posar-se per davant, un gol que ja seria definitiu i premiava la lluita constant i l’esforç tot i la forta calor. Un equip motivat per acabar la lliga amb una victòria davant de les campiones.


EF Ripollès 0-5 Infantil C
Infantil B 4-1 Gironès Sàbat
Gironès Sàbat 0-3 Infantil A

Un duel molt important de cara a les aspiracions per al títol de l’Infantil A, que va respondre molt bé a la rellevància de la cita. Els garrotxins van sortir molt concentrats i fruit d’això van poder trencar el gel molt ràpidament. Un gol que va donar molta tranquil·litat per desplegar el joc habitual. Després d’algunes ocasions més, va arribar el 0-2 que encara aplanava més el camí. A la segona, el bloc de Pere Luengo va seguir dominant i jugant amb molta intensitat per marcar el tercer i sentenciar el xoc. Molt bon treball i bona actitud de tots els jugadors, conscients de la importància dels tres punts. Ara ja només queda un partit per assolir l’objectiu!


La Jonquera 4-3 Cadet B

El Cadet B s’enfrontava a un rival de la part baixa de la taula que es va avançar en els primers minuts gràcies a un gol en pròpia porteria. Unna diana que va deixar tocada a la UEO, que tot i això va aconseguir l’empat abans del descans i va generar diverses accions de perill. A la segona, mateixa dinàmica; els d’Ayats i Caselles amb més oportunitats però els fronterers amb més efectivitat de cara a porteria, deixant un resultat final de 4-3.


Cadet A 2-2 Fornells

Un enfrontament molt intens entre els dos primers classificats. Tot i no jugar-se res després de l’ascens a Preferent, el Cadet A segueix amb esperit competitiu i ganes de continuar guanyant. Un empat just vist els mèrits d’un i altre equip.


Cadet Femení 1-3 Manlleu

Dues parts, dos partits. Una primera part bipolar del Cadet Femení, avançant-se en el marcado però amb un clar domini del Manlleu. Tot i controlar en gran mesura els atacs de les rivals, les de casa van fallar defensivament en alguns moments i ho van pagar car. A la segona, més control de la UEO, tocant la pilota amb molta possessió i finalització de les jugades, seguint sense inspiració. El grup d’Alba Prat, però, va oferir uns dels millors minuts de futbol de tota la temporada. I aquesta setmana, últim partit de lliga!


Begur 5-4 Juvenil B

Un matx amb molts gols en el qual el Juvenil B no va estar encertat en els moments clau, tant en atac com en defensa. Això va propiciar que el rival tingués una efectivitat més alta disposant de menys arribades que els olotins, que no van saber transformar les seves ocasions. El conjunt de Subirana i Barnadas intentarà acabar amb bon gust de boca la temporada en l’últim partit al Morrot.

Leave a Reply