El resum de la jornada al FUTBOL BASE (9 i 10 juny)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí A i B

Acabada la competició, és el moment dels tornejos post-temporada. El Prebenjamí A va participar en el Torneig de Manlleu (28 equips) i es va plantar fins a quarts de final jugant molt bé a futbol. Encara millor li va anar al Prebenjamí B, que va quedar campió del Torneig de l’Escola de Futbol Ter Brugent (12 equips) celebrat a Sant Feliu de Pallerols.

Benjamí B 8-3 Flaçà

Punt i final al curs del Benjamí B, que va arrencar de forma magnífica amb un 2-0 favorable. Poc després, però, la falta de concentració els va passar factura i el Flaçà va capgirar la truita. Una millor imatge en l’última part va permetre a l’equip de Morchón i Pagès donar la volta al marcador i quedar-se amb els tres punts de forma clara.

Benjamí A 1-4 Santjoanenc

Darrer enfrontament de lliga del Benjamí A contra el campió. Un partit igualat en el primer quart però que es va descontrolar en el segon arran de les errades defensives dels locals. Tres gols va poder marcar el Santjoanenc, que va veure com a la tercera part els olotins es treien els nervis del damunt i van jugar amb més tranquil·litat per retallar distàncies. El cos tècnic felicita a jugadors i familiars pel comportament exemplar mostrat durant tot l’any i els encoratja a seguir aprenent junts.


Aleví C 0-13 Salt
Aleví D 4-6 Baix Ter

Aleví Femení 0-9 Girona

Últim partit de lliga amb molta il·lusió per part de les garrotxines, que van jugar de tu a tu davant del campió de lliga. Tot i sortir amb ganes, les visitants van mostrar poc encert i sense la superioritat que s’esperava. No va ser fins a al segona part que, a causa d’un rebot i un mal rebuig, les gironines van obrir la llauna. Igualtat en la segona i tercera part fins que en l’última el Girona va trobar el camí de gol amb més facilitat. Tot i ser un resultat ampli, les de Jessica i David Caballero van ensenyar el treball de tota la temporada amb una millora progressiva que ens va ser optimistes de cara al futur.


Guíxols 1-4 Infantil B
Infantil A 3-0 Baix Ter (CAMPIONS!)

L’Infantil A va coronar una fantàstica temporada amb el títol de lliga del grup 17 de Primera Divisió i l’ascens a la categoria de Preferent. Els jugadors de Pere Luengo i Isaac Morchón es van imposar al Baix Ter al camp del Morrot per assegurar la primera posició i celebrar l’èxit amb els familiars. Uns números espectaculars amb 79 punts desgranats en 26 victòries, 1 empat i 1 derrota amb 135 gols a favor i 16 en contra. Bona feina de plantilla, cos tècnic i coordinadors en un altre èxit de club, el tercer ascens de la temporada.


Cadet B 4-0 Roses

El Cadet B es va enfrontar a un equip ja descendit, un Roses que va disputar tot el partit amb deu jugadors i en cap moment va practicar joc dur ni va mostrar frustració per aquest fet. S’acaba, així, una gran temporada per als de Martí Planas i Jordi Caselles, assolint l’objectiu prioritari de la permanència. Felicitem a tots els jugadors i el cos tècnic per la tasca realitzada.


Cassà 2-4 Cadet A

El Cadet A va acabar la temporada com va començar, competint fins al final. Els olotins van agafar un avantatge de 0-2 però en cinc minuts dolents, el Cassà va aconseguir la igualada. En el tram final, i després d’insistir molt, el bloc de Ketxa i Barris va poder emportar-se una victòria merescuda i ofert una gran imatge. El cos tècnic vol felicitar els jugadors per tot l’esforç i el treball en una temporada per emmarcar amb el títol i l’ascens de la categoria.


Girona 4-0 Cadet Femení

El resultat reflecteix la diferència tècnica i tàctica entre les jugadores. El Cadet Femení va començar el partit controlant els atacs i els moviments ràpids de pilota de les gironines. Les olotines fins i tot van elaborar un bon joc ofensiu que no va donar els seus fruïts. Tot i el marcador advers, el bloc d’Alba Prat marxa amb un bon regust de boca, contentes per la feina i feta i l’evolució futbolística des del principi de temporada.


Juvenil B 7-3 Pals

Últim partit de lliga en el qual els atacs es van imposar a les defenses. Moltes arribades per part dels dos equips en la primera meitat, cosa que va propiciar que al descans el marcador fos de 2-2. Només començar la represa, el Pals es va avançar i va complicar l’objectiu. Però el Juvenil B es va refer i va començar a proposar un joc ofensiu molt vistós per donar-li la volta fins a deixar el 7-3 definitiu. Els de Subirana i Barnadas finalitzen la competició en una meritòria quarta posició i ara només els queda el torneig de Les Preses per acabar de gaudir de la temporada.

 

Leave a Reply