Carles Mas i Pedro del Campo també amplien la seva vinculació

Els jugadors Carles Mas i Pedro del Campo continuaran una temporada més a la Unió Esportiva Olot i refermen el segell de proximitat de la plantilla. El central de Banyoles s’ha erigit com un dels líders de la defensa completant una segona volta espectacular, mentre que el migcampista figuerenc ha ofert minuts de qualitat i ha contribuït al bon futbol que s’ha desplegat a l’Estadi Municipal. Amb ells dos, ja són quinze (més els dos juvenils) els futbolistes amb contracte per al nou projecte a Segona B. 

Als seus 25 anys, Carles Mas s’ha reivindicat a la Garrotxa i ha ofert una prestacions altíssimes en els 35 partits que ha disputat. Superats els problemes físics, la segona volta del banyolí ha estat impecable tant en sortida de pilota com en marcatge i també s’ha destapat en les jugades d’estratègia. L’ex-central del Girona FC, doncs, encetarà la segona temporada a la UEO igual que Pedro del Campo, arribat l’estiu passat de Vilatenim. El mitjapunta empordanès s’ha adaptat plenament a la categoria de bronze amb 29 partits jugats després d’uns quants anys competint a Tercera Divisió. Qualitat, criteri i control de pilota d’un futbolista que no s’ha arrugat i sempre ha donat la talla, especialment en les cites a casa on ha estat un dels protagonistes habituals a l’onze. D’aquesta manera, Carles i Pedro s’afegeixen a la llista dels Xavi Ginard, Guillem Sacrest, Blázquez, Jordi Masó, Xumetra, Marc Mas, Héctor, Roger Barnils, Guzmán, Alfredo, Dembo, Oriol Pujadas i els juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí, a més de la nova incorporació Alan Baró.

Gràcies per la confiança, mantenim la columna vertebral i consolidem la marca gironina!

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply