Pep Chavarría (UE Figueres), energia i talent al carril esquerre

La Unió Esportiva Olot pesca a Vilatenim un dels joves amb més projecció de la demarcació. Pep Chavarría, un producte del planter de la UE Figueres, és un futbolista polivalent, molt ben dotat tècnicament i amb potència i recorregut per la banda esquerra. El jugador empordanès, de només 20 anys, serà presentat aquesta tarda a l’Estadi Municipal i esdevé el tercer reforç de proximitat en aquest mercat d’estiu. 

Josep Maria Chavarría Pérez (10-04-1998), més conegut com a Pep Chavarría, s’ha format com a jugador en el futbol base de la UE Figueres, passant per totes les categories inferiors i debutant amb el primer equip a Tercera Divisió ara fa dues temporades. Sis partits a les ordres de Chicho Pèlach, encara amb fitxa de juvenil, que li van servir per adquirir maduresa i rodatge per fer el salt definitivament el curs passat. Chavarría, un migcampista reconvertit a la banda esquerra, ha disputat 21 partits a Tercera Divisió amb més de 1.500 minuts a les seves cames. Els que coneixen bé Vilatenim el consideren la gran perla del planter unionista, un jove esquerrà molt tècnic però també amb despesa física i arribada per fer-se l’amo del carril. Després d’Alan Baró i Marc Nierga, Pep Chavarría es converteix en el tercer fitxatge de la nova plantilla de Raúl Garrido. Un altre futbolista que s’emmarca en el perfil de proximitat i arrelament, a més d’una joventut i fam per créixer que li donen un valor afegit.

Benvingut a la UEO, Pep! Sort i èxits amb la vermella! 

Fotos: Oriol Duran i Lluís Ribera/Empordà.Info

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply