Primera suada al Morrot!

El nou projecte de la Unió Esportiva Olot amb Raúl Garrido i Kevin Martínez ja ha començat a caminar, o més ben dit a córrer, aquest matí al camp del Morrot. Primera presa de contacte de la plantilla amb els tres nous fitxatges (Alan Baró, Pep Chavarría i Marc Nierga) i quatre joves que surten del juvenil i participaran en tota la pretemporada; Marc Pagès, Joel Banús, David Cruz i Moha Abouhaf. També hi han participat els juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí, ja en dinàmica del primer equip des del curs passat. 

Una primera sessió marcada per exercicis físics de força i resistència a les ordres de Ferran Joanmiquel, el nou preparador físic, i amb una conservació final per agafar contacte amb la pilota. Aquesta tarda, el grup s’entrenarà al camp del Sant Jaume i el cap de setmana descansarà abans d’una setmana de càrrega amb dos partits, dijous l’Espanyol a casa (19:30h) i dissabte al camp del FC Escala (19:30h).

 

Leave a Reply