Presentació d’un projecte únic davant dels socis

Aquest vespre  s’ha presentat en societat la nova temporada de la Unió Esportiva Olot, tant en la vessant competitiva com en els àmbits formatiu i social. L’acte, realitzat al Casal Marià de la capital garrotxina, ha comptat amb la presència d’una cinquantena de socis i ha servit per refermar un projecte transversal que no existeix en cap altre club del futbol català i que requereix del màxim suport i reconeixement de la ciutat i la comarca. 

La presentació ha començat amb la posada en escena dels eixos de la Fundació UE Olot, que engloba el futbol base, l’Escola de Futbol UE Olot, el futbol social, el futbol adaptat i també la secció femenina. El directiu Manel Fernández ha explicat la voluntat de seguir amb la línia traçada i d’ampliar el número d’equips d’algunes modalitats. Tot seguit, el vicepresident esportiu Dionís Cros ha detallat el cos tècnic i la plantilla del primer equip amb els tres incorporacions (Alan Baró, Marc Nierga i Pep Chavarría), assenyalant que la voluntat és fitxar “futbolistes de la terra i amb compromís”. Cros també ha parlat del CF Sant Jaume, el filial que entrenarà Joan Sánchez amb el repte de consolidar-se a la categoria de Segona Catalana.

Tot seguit ha estat el torn del president Joan Agustí, que valorant la situació actual de l’entitat s’ha reafirmat en un model de club únic a casa nostra: “Som una selecció catalana de Segona B, un projecte de molta valentia, una aposta que no existeix al futbol català, no només de futbol competitiu sinó també social. Tothom té un lloc al nostre club i s’hi pot sentir representat. Aquest és un projecte de llarg recorregut, de valors i compromisos ferms i definits, amb una irrenunciable fidelitat al territori i també de rigor econòmic”.

Agustí ha demanat el màxim suport dels socis en aquesta temporada, marcant la xifra dels 1.500 abonats com a repte a curt termini. En aquesta línia, Manel Fernández ha presentat la campanya de socis amb uns avantatges i promocions espectaculars (acords amb Xàrtic, CaixaBank, Geckoil i Bon Preu-Esclat) que permeten gaudir del carnet pràcticament a cost zero. La trobada també ha comptat amb la presència de futbolistes del primer equip com Xavi Ginard, Albert Blázquez i Marc Nierga i també el tècnic Raúl Garrido, que ha llançat un missatge esperançador per al nou curs: “La plantilla és un reflex del club, de la seva ànima i il·lusió. L’objectiu és consolidar-nos a la categoria i això ho hem de fer entre tots. Ens hem de deixar la vida per als nostres socis i aficionats”.

 

 

Leave a Reply