En progressió contínua (FC L’Escala 0-3 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot imposa la seva superioritat i es desfà del FC L’Escala en el segon amistós de pretemporada. Els de Garrido, en ple procés de càrrega i rodatge, van trobar l’encert a les botes d’Alan Baró, amb una gran canonada, i de Marc Pagès, després d’una bona acció individual. A la represa, Héctor Simón es va afegir a la festa culminant una jugada per banda de Pep Chavarría. Un triomf plàcid per refermar les bones sensacions abans de visitar Vilatenim el proper dimecres. 

Un clàssic de l’estiu. La visita al camp del FC L’Escala ja s’ha convertit en una tradició de les pretemporades de la UEO. Un partit que, atès a la diferència de categoria entre uns i altres, serveix bàsicament per acumular minuts i fer provatures a nivell tàctic i de posicions. Els olotins van realitzar un matx seriós i pràcticament no van donar opció als escalencs, que militen a Segona Catalana a les ordres de Sepu. Ben aviat, Alan Baró ja va inaugurar el marcador amb una gardela imparable des de la distància (11′). El de Darnius, ben a prop de casa, s’estrenava amb la samarreta vermella de la millor manera possible. Un avantatge que poc després s’engreixaria gràcies a la delicadesa de Marc Pagès, el jove del planter que va fer un gran control orientat i es va plantar davant d’Ureña, etzibant un tir colocadíssim per situar el 0-2 abans de la mitja hora (27′). Domini absolut de la UEO que va tenir eficàcia en les seves arribades i no va concedir cap ocasió clara al conjunt empordanès, que compta amb l’ex-Olot Argi a les seves files.

Com és lògic en aquest tipus de partits, el descans va servir per realitzar un munt de canvis amb la participació d’homes com Aspar, Nierga, Pujadas o Masó. També va gaudir de més minuts el figuerenc Pep Chavarría, molt incisiu al carril esquerre, que va ser l’iniciador de la jugada del 0-3. Internada profunda per la banda, passada endarrere al cor de l’àrea i Héctor Simón que defineix amb classe per sentenciar el duel (57′). Una segona meitat amb moltes entrades d’homes de refresc i en la qual Garrido van practicar conceptes que els poden ser útils de cara a la temporada com la sortida de pilota, pressió després de pèrdua, joc associatiu o diversos tipus de sistema. Es va imposar la lògica i els olotins van emportar-se la victòria en un dels amistosos típics de pretemporada. El següent dimecres, propera parada al camp de la UE Figueres per seguir agafant rodatge, confiança i cohesió de grup. Endavant!

 

FITXA TÈCNICA

FC L’Escala: Ureña, Zou, Oscar Domínguez, Bena, Rami, Argila, Àlex, Uri, Musa, Denilson i Emilio. També van jugar Cesc, Dani Muñoz, Jam, Nazar, Aleix i Ayoub, Roger i Buba

UE OLOT: Sacrest, David Cruz, Alan Baró, Carles Mas, Jose (c), Barnils, Pedro, Héctor, Marc Pagès, Xumetra i Marc Mas. També van jugar Ginard (ps), Masó, Pep Chavarria, Aspar, Marc Nierga, Pujadas i Moha.

Gols: 0-1, Alan Baró (11′), 0-2, Marc Pagès (27′), 0-3, Héctor (57′).

Àrbitre: Boada Barcelona. Va amonestar Jose Martínez (UEO).

Incidències: segon amistos de pretemmporada al Camp Municipal del FC L’Escala amb la presència d’uns 300 espectadors.

 

Leave a Reply