UEOeSports: entrem en el món virtual!

La Unió Esportiva Olot s’endinsa en el món virtual per crear una plantilla i competir en la lliga estatal del conegut videojoc FIFA18. Jugadors del primer equip com Marc Nierga o Xavi Ginard formaran part de l’UE Olot eSports, juntament amb tots els socis i aficionats que superin el procés de selecció.

La força dels volcans traspassa les pantalles. La Unió Esportiva Olot ha decidit apostar per un àmbit en ple creixement com el dels eSports i ha creat un equip a VFO, la competició més prestigiosa a nivell estatal d’aquest sector. En aquesta vessant del joc, l’oci passa a ser competició i els quatre capitans – Jordi Echevarria, Sergi Pallejà, Marc Nierga i Jordi Mestres – conformaran una plantilla d’uns 20 jugadors per jugar a la plataforma PlayStation4.

D’aquest grup, se n’escolliran onze per jugar, cadascú aportant un jugador de cada posició. Realment, aquesta modalitat del FIFA18 (Clubes Pro) és com el futbol de carn i ossos. Hi ha una plantilla formada per un jugador de cada posició i els capitans escullen l’alineació titular en funció de les virtuts pròpies i les característiques dels rivals. Es faran proves durant el mes d’agost per veure el nivell dels candidats i també el seu comportament (veure codi ètic).

I és que les dues coses són igual d’importants i la gestió de grup, com en el futbol real, adquireix molta importància. Des de la UEO, en la línia de la filosofia del primer equip, volem crear un projecte de proximitat i donarem prioritat als interessats de la comarca, la província i també de Catalunya. Tots plegats segur que farem créixer aquest projecte, el de la UE Olot als eSports. Les persones que estiguin interessades en formar part de l’equip ens poden contactar per correu electrònic (esports@ueolot.com) o Twitter (@UEOeSports). En el món virtual també LA FAREM GROSSA!

 

Leave a Reply