La UE Olot eSports sacseja el FIFA18 amb el Torneig dels Volcans

L’equip virtual de l’Olot organitza una competició de pretemporada que comptarà amb la participació de 32 equips. La fase de grups es jugarà els dies 3, 4 i 5 de Setembre i les eliminatòries el 10, 11, 12 i 13 del mateix mes.

Els participants del Torneig dels Volcans

Els equips del món virtual també estan de pretemporada. Si a la realitat l’Olot organitzava el Trofeu Sant Aniol, al món virtual l’equip d’eSports també és l’amfitrió del Torneig dels Volcans. La competició viu la seva estrena aquest setembre amb cartell que fa patxoca. Just abans de l’inici de la temporada oficial a VFO, 32 equips amb molt nivell posaran a prova el seu nivell en un torneig que promet emocions fortes.

I és que fins a 15 dels participants són equips oficials. Cristinenc, Nàstic, Sant Andreu, Lleida Esportiu, Europa, Pobla de Mafumet, L’Hospitalet, Unión Viera, Burgos, Ciudad de Murcia, Real Unión, Fornacense, Ceuta, Jaén i el propi Olot donen al Torneig dels Volcans un caire de competició oficial.

El funcionament d’aquest trofeu serà exactament el mateix que el format de la Champions League. Els 32 participants quedaran dividits en grups de 4 equips, que jugaran sis partits cadascú. D’aquests, 16 passaran a vuitens de final i des d’aleshores fins la gran final les eliminatòries seran a doble partit. Prevaldran els gols marcats fora de casa i en cas d’igualtat hi haurà pròrroga i penals o tercer partit (sempre i quan cada equip hagi guanyat un duel cadascú). La gran final serà a partit únic i determinarà el primer campió del Torneig dels Volcans. Des de l’UE Olot esperem que el nostre equip faci un bon paper. Som-hi UEO eSports!

Leave a Reply