Roger Vidal, nou directiu de la UEO

En una sala de premsa farcida de periodistes, futbolistes, cos tècnic i directius, en Roger Vidal s’ha acomiadat definitivament com a futbolista i ha estat presentat com a nou directiu de la Fundació Unió Esportiva Olot. El capità garrotxí, un exemple de valors i un mirall per a les noves generacions, ha fet balanç d’una etapa triomfant al club des de Primera Regional. El president Joan Agustí ha destacat el compromís i la persistència d’en Roger, que diumenge viurà un merescut homenatge a l’Estadi. 

Màxima expectació a la sala de premsa de l’Estadi per a la roda de premsa de comiat com a futbolista de Roger Vidal, que penja les botes després de 291 partits, 9 temporades i 5 ascensos al club. Una decisió pensada i meditada tal i com ha explicat ell mateix: “Sentia que la meva etapa s’estava acabant. En el gol de Barnils sabia que era el meu últim dia i vaig fer l’esprint de la meva vida per celebrar la salvació”. El migcampista de Castellfollit es considera un “privilegiat” per haver viscut tants anys del futbol i es queda sobretot amb els amics que ha anat fent pel camí: “Han estat uns anys molt exitosos en tots els sentits, a nivell humà i esportiu. Difícilment podrem trobar una altra feina que ens ompli tant, aquestes emocions costen de sentir i mai podrem tornar al futbol tot el que ens ha donat, tant amistats com valors“. Un Roger que com a millor record es queda “amb el primer ascens a Segona B contra l’Arandina” i que mai s’hauria imaginat arribar a la divisió de bronze: “Quan vaig arribar a Primera Regional, el projecte era engrescador i la meta màxima era fins a Tercera Divisió. Tant de bo això encara pugui anar a més”. Un Roger que enfoca la retirada i la nova etapa “de forma positiva”, com sempre ha intentat fer en qualsevol aspecte de la vida.

Era un matí de comiat i d’emocions a flor de pell… però també de nou càrrec i nous reptes. I és que el president Joan Agustí ha aprofitat per nomenar-lo nou directiu de la Fundació UE Olot: “Representa una gran alegria, ens agrada que gent de la casa segueixin vinculats al club. Hem creat un sentit d’arrelament que ens enforteix, un procés de successió natural amb Abel Solé i Roger que ens dóna personalitat i ens fa diferents a la resta de clubs”. Agustí ha ressaltat els records bonics i la trajectòria formidable que deixa en Roger, que “sempre s’ha adaptat a les condicions del club”  amb diferències abismals entre la seva arribada i el seu adéu: “Avui és un dia trist i alegre a la vegada. Em sap greu que en Roger deixi de jugar, va venir amb el camp buit i marxa amb el camp ple i dos títols de Tercera Divisió”. 

 

 

Leave a Reply