Visita de l’alcalde Josep Maria Corominas

Arrenca la primera setmana de competició oficial i aquest matí abans de l’entrenament hem rebut la visita de l’alcalde de la ciutat d’Olot, Mia Corominas. Un acte institucional de gran tradició a la Unió Esportiva Olot en el qual Corominas, com a alcalde però també com a soci i aficionat al club, ha donat ànims i ha desitjat sort a cos tècnic i jugadors per a la nova temporada. El president Joan Agustí ha ressaltat el talent i compromís d’una plantilla que, en paraules de Raúl Garrido, defensarà amb orgull i responsabilitat el nom de la ciutat.

Josep Maria Corominas, un habitual a la llotja de l’Estadi Municipal, no ha volgut amagar la seva passió per als nostres colors: “Sóc molt aficionat al futbol i sóc soci de la Unió Esportiva Olot des de fa molts anys. Durant aquests temps només m’heu donat alegries i satisfaccions, m’he sentit extraordinàriament bé amb el club i amb la junta directiva, que està fent una feina fantàstica”. L’alcalde de la ciutat també ha elogiat la manera en la qual aquest grup humà representa la ciutat en una categoria farcida d’autèntics transatlàntics: “Probablement mai hauríem somiat arribar a Segona Divisió B i ara hi estem competint de manera molt digna davant de filials, equips més potents i amb molta més capacitat econòmica”. Per acabar, Mia Corominas ha llançat un repte en forma de desig ben ambiciós per als futbolistes: “Us demano que lluiteu per disputar la promoció per pujar a Segona Divisió A. Sé que esteu preparats per fer-ho i seria una festa fantàstica per a la ciutat”. 

En l’acte matinal, just abans de l’entrenament del primer equip a les instal·lacions de Royalverd, també hi ha intervingut el president de la UEO, Joan Agustí, que no renuncia a res a les portes del cinquè curs de la història a Segona B: “Aquesta és una temporada única i irrepetible en la que pot passar de tot. I això depèn dels tècnics, dels jugadors i de les persones que ens donen suport. Heu de ser conscients del vostre talent i us ho heu de creure des del minut zero”. Agustí espera que la qualitat futbolística vagi lligada amb la implicació, l’arrelament i sobretot en la posada en pràctica dels valors del club: “Aquest talent ha d’anar acompanyat de compromís. Un compromís reflectit en el respecte als rivals, als àrbitres, a les regles del joc i també en la solidaritat, humilitat i esperit d’equip. Si som l’equip que més lluita, que més treballa i que més s’entrega poden passar coses sorprenents”.

L’entrenador valencià Raúl Garrido començarà la seva primera aventura des de l’inici en el futbol professional. Des del cos tècnic s’ha agraït la visita i el suport incondicional de l’alcalde, assegurant que l’equip estarà a l’alçada de les circumstàncies: “Per a nosaltres és un orgull i una responsabilitat el fet de representar la ciutat d’Olot en els camps del futbol català i espanyol. Intentarem fer-ho de la millor manera possible tal i com es mereix el club i la ciutat”.

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

Leave a Reply