Acte de presentació del Sènior Femení

Aquest dimecres al vespre s’ha fet la presentació institucional de la nova temporada del Sènior Femení de la UEO, que enguany competirà a Primera Catalana després de l’ascens en el seu primer any de vida. En l’acte, celebrat als camps del Morrot, hi ha hagut parlaments de l’alcalde de la ciutat d’Olot, Josep Maria Corominas, i del president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, acompanyat pels directius Abel Solé i Roger Vidal. 

La capitana de l’equip, Alba Prat, ha assenyalat que “serà tot un orgull representar la ciutat per segon any consecutiu”. Per afrontar el salt de categoria, el conjunt de Moi Dubé s’ha reforçat amb quatre incorporacions (Mireia Fabrés, Jana Clarà, Cristina de la Fuente i Júlia Millan) i se n’esperen un parell més per tancar la plantilla. L’objectiu del cos tècnic és ambiciós i no és cap altra que lluitar per estar a la zona alta d’una divisió més exigent i competitiva. Molta sort, noies! Us seguirem de ben a prop!

 

Leave a Reply