Dimecres vinent, tots amb Integra!

Aquest matí s’ha presentat el partit benèfic del proper 3 d’octubre entre la Unió Esportiva Olot i el conjunt francès del Canet Roussillon FC. Tota la recaptació del matx anirà destinada a Integra, associació olotina que celebra el 50è aniversari de la seva fundació i que fa una tasca social admirable a la nostra ciutat. La UEO comparteix plenament els valors i compromisos d’aquesta entitat i espera que l’Estadi s’ompli i la societat garrotxina col·labori amb una causa que ens uneix a tots.

L’acte de presentació del partit entre UEO i Canet Roussillon s’ha fet a la Sala Gussinyer de l’Ajuntament d’Olot i ha comptat amb la presència de representants de l’Ajuntament d’Olot (Pep Berga), de la UE Olot (Joan Agustí) i d’Integra (Núria Fité). El regidor Pep Berga ha volgut destacar la vessant social de les dues entitats: “L’Olot, com Integra, té uns objectius socials molt presents en totes les seves accions. M’agrada reconèixer la competitivitat, el compromís, l’esperit d’equip, la humilitat, el respecte i la inclusió. És una gran iniciativa l’organització d’aquest partit i espero que vingui moltíssima gent”. Berga també ha recordat que el club olotí sempre ha estat al costat d’Integra: “Des dels primers anys de la creació d’Integra, la UEO va organitzar diversos partits per recaptar fons i el proper 3 d’octubre rememorarem aquest esperit fundacional per recordar les entitats que hi han col·laborat”.

Just després ha estat el torn del president de la UE Olot, Joan Agustí, que ha assenyalat els molts punts de connexió que els uneixen amb Integra“Nosaltres també som una mica Integra, tots som olotins, garrotxins i catalans i ens encanta donar suport a aquestes activitats. Estem molt a prop d’ells, tenim un fort vincle amb el Club Atletisme Garrotxa, que són els jugadors més emotius del club”. El cap visible de la UEO ha aprofitat per remarcar la tasca social de l’associació garrotxina: “Es tracta d’una organització que fa una feina extraordinària i que si no existís s’hauria d’inventar. El projecte de la UEO va néixer amb una intenció competitiva, formativa però també social. Ens encanta i dona pes específic a l’entitat, a la ciutat i a la comarca. Ens agrada ser qui som”.

 

Per acabar, Agustí ha explicat el perquè de la tria del rival d’aquest partit (Canet Roussillon francès) i ha animat a la gent a col·laborar en una causa que ens implica a tots: “Hem escollit un partit especial contra uns altres catalans, vam creure que havíem d’apel·lar a la originalitat i buscar alguna cosa que estigués a prop del sentiment del nostre país. Per això vam triar el Canet Rousillon, que competeix molt a prop nostre. Ens agradaria que vingués tothom, que hi fos representat el cent per cent de la societat olotina. Volem omplir el camp amb la diversitat que hi ha a la nostra ciutat, seria molt bonic”.

Finalment, Núria Fité ha agafat la paraula com a gerent d’Integra, una entitat d’economia social, sense ànim de lucre i que desenvolupa la seva activitat a la comarca de la Garrotxa. Un projecte que va nèixer amb la finalitat de crear i gestionar centres i serveis adreçats a les persones amb discapacitat intel·lectual i als infants amb trastorns en el seu desenvolupament o risc de patir-ne. Fité s’ha desfet en elogis cap al compromís ferm i constant de la UEO: “Els socis de l’Olot poden estar orgullosos dels valors d’aquest club, que sempre s’ha mantingut al nostre costat i que ens ha facilitat instal·lacions, espais i tècnics, treballant per a que tothom tingui una oportunitat. Filosòficament també tenim molt en comú i el partit serà un reconeixement a una entitat que ha sumat molt en el nostre projecte”.

El partit entre la UEO i el Canet Roussillon (que milita al Championat Nattional 3 de França) es jugarà dimecres 3 d’octubre a les 19h a l’Estadi Municipal d’Olot i el preu únic de l’entrada serà de 5€, destinat íntegrament a Integra. Per a tothom que hi vulgui col·laborar amb donatius, hem habilitat una FILA ZERO amb el següent número de compte: ES84 2100 8102 3023 0003 5183. Ajuda’ns a ajudar!

Leave a Reply