El resum de la jornada al FUTBOL BASE (22 i 23 setembre)

ELS RESULTATS

OAR Vic 2-3 Prebenjamí

Un partit igualat dels més petits de la casa, un matx no que es va decantar a favor dels visitants fins a la recta final. De mica en mica, els de Plujà i Ferrés van assolint els objectius de la pretemporada per arribar en òptimes condicions a l’inici de lliga.

Benjamí D 2-6 Vilamalla
Benjamí C 6-2 Montagut
Benjamí B 14-0 Torelló
Benjamí Femení 1-4 Racing Blanenc
Aleví F 6-3 Montagut
Figueres 8-9 Aleví D
Aleví C – Quart classificat al Torneig de Folgueroles 


Aleví B 4-6 Sils
Baix Ter 2-7 Aleví A (LLIGA)
Ripoll 5-6 Aleví Femení
Camprodon 3-1 Infantil C
Fornells 2-0 Infantil B
Torelló 1-1 Infantil A

Un resultat injust davant d’un rival excessivament agressiu. Bones sensacions en el penúltim partit de pretemporada per a l’Infantil A. 

Infantil A 5-1 Manlleu
Cadet B – Campió Triangular Porqueres
Cadet A 1-3 Sant Gabriel (LLIGA) 

Debut amb derrota a la nova categoria (Preferent) davant d’un molt bon equip. El Sant Gabriel es va avançar en els primers minuts en una centrada lateral molt bon rematada. A partir d’aquí, els de Carles Subirana i Albert Quintana van prendre la mesura al partit i van realitzar una defensa molt efectiva davant dels atacs rivals, sortint ràpid i provocant perill a la porteria visitant. En un d’aquests contraatacs, el Cadet A va aconseguir l’empat en una bona jugada ofensiva. L’alegria, però, no va durar gaire ja que el Sant Gabriel va anotar l’1-2 en una altra centrada lateral. A la represa, els olotins van sortir amb les mateix intencions i van disposar d’un parell d’oportunitats que no van saber transformar. Tot i la derrota, l’actitud dels jugadors va ser molt bona i aquest és el camí per competir en una categoria tan exigent.


Gerunda 6-2 Cadet Femení
Juvenil B 1-0 Porqueres
Pradenc 0-4 Juvenil B
Vilassar 1-2 Juvenil A (LLIGA)

Segona victòria del Juvenil A en dues jornades, que el situa líder en solitari del grup 2 de Preferent. Els olotins van gaudir de nombroses ocasions en els primers 45 minuts però només van poder aconseguir un gol, i des del punt de penal. A l’altre costat, els maresmencs només generar una arribada amb cara i ulls. A la segona part, el Vilassar es va mostrar més incisiu i va agafar el domini. Fruit d’això, els locals van trobar el camí de la igualada amb un xut de fora l’àrea. A partir d’aquí, la UEO va optar per jugar més al contraatac i va crear més oportunitats per marcar. No va ser fins al minut 75 quan els d’Èric Palomo van signar el 1-2 amb un xut creuat per emportar-se els tres punts del Maresme.


Boscdetosca 1-1 Sant Jaume (LLIGA)

Un derbi garrotxí esperadíssim per la ratxa que duien els dos equips, colíders del grup 1 de Segona Catalana. Gran ambient a Boscdetosca i repartiment de punts entre els de Joan Miquel Salavedra, ex-preparador de porters de la UEO, i els de Joan Sánchez. El CF Sant Jaume va ser qui va trencar el gel amb la diana d’Ibra (11′). No es van rendir els groguets, que poc després van empatar amb el gol de Gaitán (22′). El filial de la UEO ara ocupa l a quarta posició abans de rebre el Bescanó aquest dissabte.


Sant Jordi 3-0 Sènior Femení (LLIGA)

Derrota del Sènior Femení però bona imatge i bon paper de les de Moi Dubé, que va jugar amb un grapat de jugadors en edat juvenil i que a poc a poc es van adaptant a la nova categoria. Al descans, el marcador era de 0-0 però a la represa les locals van trobar la inspiració per marcar els tres gols.

Leave a Reply