Un bon cop de mà (UE OLOT 5-0 Canet Roussillon)

ATENCIÓ: Fins dimecres vinent podeu seguir col·laborant amb donatius i fent aportacions a Integra a la fila zero que hem habilitat amb el següent número de compte: ES84 2100 8102 3023 0003 5183. 

—-

La Unió Esportiva Olot supera amb facilitat el conjunt francès del Canet Roussillon FC en una jornada social i solidària a l’Estadi a favor de l’associació Integra. Marc Nierga, amb un hat-trick, ha estat el gran protagonista d’una tarda en la qual també han vist porteria Xumetra i Roger Barnils. Més notes positives, el debut de Jaume Pol amb la vermella i l’estrena de juvenils prometedors com Albert Julià, Hassan o Joel Ferrés. 

Un dimecres diferent, un dimecres especial i un dimecres en el qual el menys important de tot era el resultat. Un amistós contra un rival certament desconegut, el Canet Roussillon de la cinquena divisió francesa, que ha ofert una bona imatge però que ha topat amb la superioritat olotina. I això que Raúl Garrido ha reservat alguns jugadors i ha donat minuts per a tothom, des dels joves del Sant Jaume com Moha, Ibra o David Cruz, fins a tres juvenils que fan molt bona pinta com el porter Hassan, Joel Ferrés i Albert Julià. Precisament de les botes d’aquest últim s’ha cuinat el primer gol, anotat per Xumetra a boca de canó (6′). Poc després de la mitja hora, la bala de l’Estartit s’ha vestit d’assistent per servir en safata dues barraques més a Marc Nierga (34′ i 37′). El punta olotí ha tornar a demostrar que és letal quan rep la pilota dins l’àrea. Abans del descans, Sacrest ha realitzat una gran aturada per evitar un tir llunyà de Colito.

El domini ha estat de la UEO durant tot el partit, que ha fet valer els galons i la superior categoria per engreixar els números amb dos gols més. Primer ha estat Barnils, com no amb la seva testa privilegiada, que ha aprofitat una centrada d’Alfredo (53′). Dos minuts després, Marc Nierga se n’ha anat de la defensa francesa i ha definit per sobre Nordth per completar el hat-trick (55′). Un partit sense més història al terreny de joc, més enllà del debut interessant del mallorquí Jaume Pol i de les aparicions dels més joves de la casa que trepitgen fort. Agraïm, enormement, la disponibilitat del Canet Roussilon FC per viatjar fins a La Garrotxa a disputar aquest enfrontament benèfic. Una tarda en la qual el més important era recaptar fons i celebrar el 50è aniversari d’Integra, una entitat que encaixa plenament amb els valors i el compromís social de la UEO. Gràcies a tots per col·laborar amb la causa i per contribuir a la nostra societat!

FITXA TÈCNICA 

UE OLOT: Guillem, Barnils, Pujadas, Moha, Blázquez, Jaume Pol, Marc Nierga, Pedro, Aspar, Albert Julià i Xumetra (c). També han jugat Joel Ferrés, Carles Mas, Ibra, Hassan (ps), Alfredo, David Cruz i Pep Chavarria.

Canet Roussillon FC: Nordth, Coulon, Cabrimol, Knobloch, Jamin (c), Colito, Malidhit, Oliabbah, Hamdi, Bensekal i Jaber. També han jugat Josse, Compere, Oguer, Gliziere i Haizon.

Gols: 1-0, Xumetra (6′), 2-0, Nierga (34′), 3-0, Nierga (37′), 4-0, Barnils (53′), 5-0, Nierga (55′).

Àrbitre: Óscar Sauleda.

Incidències: partit amistós en benefici d’Integra, entitat sense ànim de lucre que treballa al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i que commemora el seu 50è aniversari. L’entrada a l’Estadi Municipal ha estat de 259 espectadors.

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

Leave a Reply