L’UE Olot eSports debuta en competició oficial

L’equip virtual de la Garrotxa s’estrena a la Pro Gaming Cup. El debut serà el 15 d’octubre, mentre que la temporada de VFO s’estrenarà al mes de novembre.

Aquests són els rivals de l’UE Olot eSports a la Progaming Cup

Després de dos mesos d’entrenaments, l’Olot s’estrena oficialment. L’equip va començar a preparar aquest dia al Fifa18 i les últimes setmanes ha incrementat el ritme d’entrenaments al Fifa19. L’arribada del nou joc ha reduït la mitjana de tots els jugadors i s’han hagut de jugar bastants partits per a recuperar el nivell perdut amb el canvi de joc.

Els capitans, a més, s’han trobat amb l’obstacle d’algunes baixes imprevistes per falta de disponibilitat. Sortosament, els nous fitxatges han elevat el nivell i les convocatòries s’han engreixat. Tot plegat, fa que els capitans siguin optimistes de cara al debut a competició oficial.

La primera que disputarà l’Olot serà la Pro Gaming Cup. Es tracta d’una lliga de 15 equips que tindrà un partit al dia a les 23:30hrs. El debut dels nostres serà el 15 d’octubre contra PickSports FC. Per la temporada de VFO caldrà esperar, ja que l’inici no està previst fins Novembre.

De moment, al Fifa19 el màxim golejador és el mànager general Jordi Echevarria (28 gols) i també és el jugador amb més partits jugats (52) i assistències (19). L’equip va a més i la resta també s’està posant a to. Mica en mica, els nostres prenen forma. Som-hi UEO eSports!

Leave a Reply