Reforçats (Ontinyent 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot ofereix la seva versió més sòlida i seriosa per emportar-se un bon punt del camp de l’Ontinyent. Interessant primera meitat dels de Garrido, portant el pes del partit i generant les millors arribades. En la represa, un punt més equilibrada, Ginard ha tingut més feina i Marc Mas ha disposat d’una gran opció en temps de descompte. Ens quedem amb la porteria a zero, el brillant paper del juvenil Lluís Aspar i el retorn de Marc Cosme després de tres mesos lesionat.

Insistia Raúl Garrido en la prèvia que s’havien d’evitar com fos les desconnexions de l’últim partit per treure quelcom positiu de El Clariano, un escenari mític de la Comunitat Valenciana en el qual és sempre difícil sortir amb un bon resultat. També comentava el tècnic valencià que calia ser intensos, valents, agressius sense pilota i amb personalitat quan tinguéssim la bola. Doncs la primera meitat ha estat un bon reflex de les consignes de l’entrenador. L’Olot ha sortit amb les idees clares i controlant la situació en tot moment. Héctor i Marc Nierga han estat els primers en intentar perforar la xarxa local. El migcampista de Llançà ha fet intervenir Craviotto amb una falta perillosa des del vèrtex esquerre de l’àrea, mentre que el punta olotí ja l’engaltava de volea quan s’ha creuat un defensa per enviar-la a córner. Els olotins s’han mostrat extremadament ferms en defensa liderats per un Lluís Aspar imperial. El juvenil de Molló fins i tot s’ha atrevit a pujar a l’atac en una acció de camp a camp espectacular. L’únic tir de l’Ontinyent, obra de Felip, ha mort mansament als guants de Ginard. Mentrestant, la UEO arribava amb criteri i profunditat com una altra acció de Nierga que ha rematat molt escorat quan Marc Mas ja l’esperava a dins l’àrea. Temps de descans amb la sensació de superioritat manifesta i que només faltava la cirereta del pastís, el gol.

A la represa, els de Miguel Ángel Mullor han donat un pas endavant i les forces s’han igualat bastant. Tot i això, la primera de la segona meitat ha estat per a Marc Mas, amb un 1×1 davant Craviotto que el veterà porter ha resolt amb èxit. Els de la Vall d’Abaida, empesos per la seva afició, han ofert més voluntat d’atacar i de buscar la porteria contrària. Raúl Fuster, Soler i sobretot Enrique, amb un cop de cap ajustat, han posat a prova les qualitats de Xavi Ginard sota pals. El duel s’ha trencat en la recta final i el cert és que s’hauria pogut decantar pels dos costats. Hi ha posat més èmfasi l’Olot, amb les entrades d’Alfredo, Xumetra i l’esperat Marc Cosme. El davanter de Faura ha gaudit dels primers minuts després de tres llargs mesos fora de combats per les lesions. En pràcticament l’última acció del matx, centrada rasa de Xumi, controla d’esquenes Marc Mas, es regira amb una gran maniobra i Craviotto li endevina les intencions. Hem buscat el gol però avui tampoc ha aparegut. Sí que ha aparegut l’esforç, el treball i la solidaritat d’un equip connectat durant els noranta minuts i que ha rascat un punt meritori del camp d’un rival directe. Després de dues derrotes, tornar a sumar era més que necessari… I ja se sap que a domicili, la pall va a cara. El pròxim partit, visita del totpoderós Hércules CF a l’Estadi Municipal. Però aquests jugadors ja han demostrat que són capaços de tot, també de fer tremolar al líder!

FITXA TÈCNICA

Ontinyent CF: Craviotto, Albiol, Fuster (Henrique, 54′), Enrique, Julen, Felip, Soler, Juanan (c), Torres, Machado i Carbonell.

UE OLOT: Ginard, Aspar, Alan Baró, Carles Mas, Jaume Pol (Alfredo, 69′), Guzmán, Jordi Masó, Héctor (c), (Xumetra, 86′) Pedro, Marc Mas i Marc Nierga (Marc Cosme, 81′).

Àrbitre: José Antonio Sánchez Villalobos. Ha amonestat Albiol, Fuster, Enrique, Henrique, Julen i Torres (Ontinyent) i Alan Baró i Jordi Masó (UEO). 

Incidències: partit corresponent a la desena jornada del campionat de lliga del grup tercer amb la presència d’uns 750 espectadors a l’Estadio Municipal El Clariano d’Ontinyent. 

Foto: Toni Tortosa-Ontinyent CF

Leave a Reply