Capaços de tot

La Unió Esportiva Olot no vol deixar escapar l’oportunitat de parar els peus al líder en el partit d’aquest diumenge (17h). L’Hércules d’Alacant, amb l’estimat Carlos Martínez a les seves files, és el conjunt menys golejat del grup i també un expert en rendibilitzar al màxim els seus gols. Raúl Garrido recupera Barnils i Jose Martínez però perd Masó per targetes i només té el dubte de Jaume Pol. Una tarda per omplir de gom a gom l’Estadi Municipal amb la visita de les flamants campiones del CPA Olot en la prèvia.  

L’OLOT: No deixen de ser tres punts més, però la visita del líder es converteix en una font de motivació i en un fantàstic aparador per mostrar tot el nostre potencial. L’última sortida a Ontinyent ha deixat bones sensacions en el grup, que va recuperar la solidesa defensiva i va oferir noranta minuts de concentració total. Sense fissures, sense desconnexions, sense moments de debilitat… Aquesta és la UEO que desitgem veure i la que ens pot fer gaudir de moltes més alegries en una categoria tremendament dura i difícil. Aquest diumenge, davant del totpoderós Hércules, cal oferir aquesta versió premium per seguir puntuant i agafar marge respecte la zona vermella. De condicions i recursos n’hi ha de sobre. De voluntat i implicació, també. El talent i el treball? Fora de dubte. Doncs posem-nos-hi!

EL RIVAL: L’Hércules d’Alacant CF és un dels clubs més importants del futbol espanyol amb 20 temporades a Primera Divisió i 40 a Segona Divisió. El seu objectiu, que s’ha anat escapant en les últimes temporades, no és cap altre que l’ascens de categoria en un club històricament exigent amb necessitat i desig de formar part de l’elit del futbol professional. Un equip ben dirigit per Lluís Planagumà i una plantilla que ja comptava amb noms il·lustres com Falcón, Chechu, Juli o José Fran als quals s’hi han afegit futbolistes de primer nivell com Pol Roigé, Emaná, Íñiguez o Carlos Martínez, l’ex de l’Olot que ha anotat 2 dianes i també ha donat 4 assistències. Els números d’aquest Hércules CF són de 20 punts amb 7 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Curiosament, un equip que rendibilitza al màxim les dianes que ha marcat, un total de 10, les mateixes que l’Olot.

EL PROTAGONISTA: Carlos Martínez. No serà la primera vegada que el davanter mataroní torni a l’Estadi amb una altra samarreta (ja ho va fer amb el Villarreal B) però la seva presència sempre és especial. 57 gols i un ascens històric en tres temporades el converteixen en una de les figures de la història recent del club. Un futbolista de gran qualitat futbolística i humana que va deixar petjada a La Garrotxa. Gràcies, Carlos!

LA DADA: Cap derrota a domicili. L’Hércules és el millor visitant del grup amb 4 victòries i 1 empat, un total de 13 punts. Els de Planagumà han guanyat els quatre partits per la mínima i només han encaixat un gol fora de casa (Villarreal B).

BAIXES: Jordi Masó (sanció). Garrido recupera Barnils i Jose Martínez i només té el dubte de Jaume Pol, amb un cop al turmell.

QUAN JUGUEM? Diumenge a les 17h a l’Estadi Municipal d’Olot en la onzena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb retransmissió en directe a la plataforma de pagament Footters. Abans del partit es farà un homenatge a les noies del CPA Olot, recentment proclamades campiones del món de Grups de Xou per dotzena vegada.

La prèvia de Raúl Garrido

“Som conscients que és un rival gegant amb una dimensió molt gran, és líder perquè fa les coses molt bé. Sabem que serà molt difícil, però tenim opcions i afrontem el partit convençuts que podem guanyar. A Ontinyent vam ser molt competitius i vam estar connectats, això ens dóna força per afrontar aquest partit.Quan venen equips d’aquesta magnitud sembla que tot és més bonic, al final són tres punts més i necessitem la victòria per definir-nos on volem estar. Són tres punts vitals i ho afrontem amb moltes ganes i la il·lusió de fer les coses bé. L’Hércules és un equip molt efectiu, molt ordenat i difícil de superar. Té les coses molt clares i és pràctic, té noms molt importants de la categoria amb experiència i qualitat. Són jugadors que coneixen plenament la responsabilitat de jugar en un club en tanta exigència. Nosaltres també som forts, som valents i tenim moltes ganes de créixer, diumenge tenim una oportunitat magnífica per demostrar-ho”. 

Precedents

La UEO no ha estat capaç de superar el conjunt alacantí en cap de les quatre visites a l’Estadi Municipal, que s’han saldat amb un balanç de dos empats i dues desfetes. La primera d’aquestes va ser en la Copa de Rei de l’any 1983, que ens va deixar un marcador contundent per a l’Hércules (0-4). Ja en l’etapa més recent, durant el curs 2014-15, els visitants també van imposar la seva superioritat (0-2). En canvi, l’any següent (2015-16), els garrotxins van frenar els visitants amb un repartiment de punts (0-0). El mateix signe d’empat es va donar la temporada passada (2017-18), amb una diana in-extremis d’Alberto Toril sota la pluja (1-1).

Foto: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply