Benvingut visitant!

La Unió Esportiva Olot presenta el portal de Benvinguda al Visitant, una campanya per incentivar l’estada turística de les aficions rivals a la comarca i una manera de promocionar els comerços i establiments col·laboradors de cara a l’exterior. La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot i del comerç local, ja es posarà en marxa aquest diumenge amb la rebuda de l’Hércules d’Alacant, un dels clubs amb més massa social de Segona B. 

La sala Gussinyer de l’Ajuntament d’Olot ha acollit aquest matí la presentació del portal de Benvinguda al Visitant, una iniciativa per potenciar el turisme a la nostra ciutat a través del futbol de Segona B, que cada quinze dies ens porta gent de diversa procedència a l’Estadi. Pep Berga, regidor de l’Ajuntament, ha assenyalat que és una idea molt positiva per a totes les parts implicades: “La UEO s’ha convertit en un dels ambaixadors més importants de la ciutat, porta el nom d’Olot a tot arreu i també es converteix en una oportunitat per a que els visitants puguin descobrir la gastronomia i el paisatge de La Garrotxa. El club sempre està pensant en ajudar a la ciutat i iniciatives com aquesta us honoren molt, des de l’Ajuntament us dono les gràcies”.

Els representants de la UEO a la roda de premsa han estat Jordi Reyes, directiu de comunicació i màrqueting, i Enric Vila i Joan Salvador, directius de promoció econòmica. Reyes espera que els diferents actius de la ciutat puguin treure rèdit d’aquests desplaçaments de seguidors que mou la categoria de bronze: “Hem intentat donar-li un sentit més comercial al nostre pas per la Segona B, on complim la cinquena temporada de la nostra història. Volem que se’n pugi beneficiar la ciutat, des del comerç fins a la xarxa d’establiments i instal·lacions. Hem preparat un petit dossier amb restaurants, hotels i tot tipus d’activitats que enviarem als clubs visitants i les agències de turisme”.

Per a la seva part, Enric Vila ha destacat que això és una manera recíproca d’ajudar als col·laboradors del club: “El portal de Benvinguda al Visitant està pensant per aportar més diners a la ciutat d’Olot, que l’aficionat no només vingui a veure el partit i passi el cap de setmana a la nostra terra. Volem posar la ciutat dels volcans en el mapa turístic i futbolístic de la Segona B”. En aquest sentit, Vila ha aprofitat per demanar més implicació de la resta d’actors per fer créixer el projecte: “El projecte de l’Olot és engrescador i amb una gran sensibilitat social, per això necessitem la col·laboració d’empreses de proximitat i comerços del teixit local. Aquest projecte és una manera d’ajudar als nostres col·laboradors, intentem ser recíprocs amb la gent que ens dona suport. No ens aturarem i amb l’ajuda dels diferents agents econòmics intentarem aconseguir més socis i més patrocinadors”.

El portal de Benvinguda al Visitant ja es posarà en funcionament aquest mateix diumenge amb la visita de l’Hércules d’Alacant, un dels clubs amb més seguidors de la categoria, que si ho desitgen podran allargar la seva estada a la ciutat per conèixer i endinsar-se en un entorn privilegiat com és La Garrotxa. Les portes, ben obertes!

SONY DSC

Leave a Reply