El resum de la jornada al FUTBOL BASE (3 i 4 novembre)

 

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vall d’en Bas 4-4 Benjamí D

Sant Vicenç 7-1 Benjamí C

Derrota del Benjamí C en un partit bastant flux en el qual no es van saber aprofitar les oportunitats. El conjunt de Davesa i Suñer podrien haver canviat el rumb del partit però no van estar inspirats i en canvi els osonencs van trobar porteria amb molta més facilitat per quedar-se amb el triomf.

Benjamí B 2-1 Camprodon

Un partit estrany dels de Sánchez i Kitus, en el qual poques coses van sortir com desitjava el cos tècnic. Una victòria amarga tenint en compte el joc desenvolupat, que no va ser l’esperat. Tocarà treballar de valent per recuperar la dinàmica i el camí recorregut fins al moment d’un Benjamí B que ocupa la segona posició a la classificació.

Benjamí A 3-5 GEiEG
Vall d’en Bas 8-0 Aleví E
Aleví D 12-4 PU Figueres
Vilablareix 4-4 Aleví B
Aleví C 2-3 Sàbat

Partit travat en el qual el rival va aconseguir emportar-se al partit sense elaborar gaire joc i bastant-se en el contraatac. Els d’Olivet i Garza van tenir molta possessió i va crear nombroses ocasions, fins i tot tres pals, però no van poder quedar-se amb els tres punts. Només queda seguir treballant.


Aleví A 6-1 Figueres
Aleví Femení 6-2 Vall d’en Bas

Les olotines es van avançar amb un resultat de 3-0 al final del primer quart. A la segona, les visitants no van donar per perdut el derbi i van intentar igualar el duel, situant un 3-2 al descans. Això va provocar que les de Laia Puig i Júlia Duran s’haguessin d’esforçar de valent per augmentar el marge i deixar el 6-2 definitiu.


Infantil C 3-2 Sant Roc

Complicada visita del líder del grup, el Sant Roc. L’Infantil C va sortir valent en la primera meitat, creat més joc i perill fins a trobar el camí del gol. Però quan faltaven dos minuts per al descans, un error defensiu va provocar la diana de l’empat dels visitants, deixant l’equip molt tocat. El Sant Roc va aprofitar aquest gol psicològic per capgirar el resultat a l’inici de la represa. Els de Casellas i Camps, ja sense res a perdre, van tirar d’esforç i coratge per aconseguir l’empat. El partit es va tornar boig i, pràcticament en temps afegit, els olotins van anotar el 3-2 en un contraatac, quedant-se així amb tres punts molt importants per seguir a la part alta de la taula.


Infantil B 0-1 Figueres

Un partit molt disputat amb primers minuts de domini olotí. Tot seguit, moments de desconnexió que el Figueres va aprofitar per marcar el 0-1. A la represa, Ferrés i Coll van modificar algun aspecte del joc per intentar donar la volta al marcador. I de fet, es van generar arribades per fer-ho, però va faltar concreció. Els figuerencs es van mostrar més intensos i cal seguir millorant per revertir aquesta situació. Propera jornada, desplaçament molt complicat al camp del Peralada.


Peralada 0-6 Infantil A
Cadet B 1-5 Gironès
Girona 3-0 Cadet A

Derrota davant del líder de la categoria. Va ser un partit molt competit i jugant de tu a tu al Girona, amb nombroses opcions als dos costats. La llàstima és que els gironins es van avançar en l’últim minut de la primera meitat, rematant una segona jugada a la sortida d’un córner. A la repesa, el bloc de Subirana i Quintana va gaudir de més ocasions per empatar però va ser el Girona qui va ampliar la renda amb el segon gol, aprofitant una mala sortida de pilota. A partir d’aquí, diverses oportunitats a les dues àrees i en temps de descompte va arribar el 3-0 definitiu. Un pas endavant del Cadet A per competir amb garanties en aquesta categoria.


Cadet Femení 0-10 Planadeu
Juvenil B 3-3 Roses

Un partit molt igualat i disputat, amb una part per cada equip i un resultat que feia justícia al que es va veure sobre el terreny de joc. La primera part va ser tota del Juvenil B, amb domini i efectivitat per marxar al descans amb un 3-1. A la segona part, el joc va ser més d’anades i vingudes i el Roses es va beneficiar del seu bon joc directe per igualar el matx. Els de Ketxa i Barris segueixen treballant per corregir aquests errors que els priven dels tres punts.


Juvenil A 2-0 Manresa

Tercera victòria seguida i consolidació del lideratge del Juvenil A en un bon partit de futbol. Primera part marcada per les nombroses ocasions dels dos conjunts, tot i que va ser la UEO qui va disposar de les més clares a la porteria rival. Els manresans també van tenir les seves però no van sortir desviades dels tres pals locals. A la segona, el grup d’Èric Palomo va controlar més bé el tempo, concedint menys arribades dels visitants. Els gols olotins van arribar pràcticament seguits i tots dos de córner, obra d’Aleix Pla i Joel Ferrés. Amb aquest avantatge, el Juvenil A va saber gestionar els últims minuts, tot i que el Manresa va estirar línies i es va acostar amb més insistència a l’àrea local. Propera jornada, visita al camp del Vic Riuprimer, segon classificat i perseguidor immediat.


Llers 0-6 Juvenil Femení

Victòria clara del Juvenil Femení al camp d’un dels rivals de la part baixa de la classificació. No es preveia un partit molt complicat tenint en compte els resultats i l’edat de les jugadores del Llers, però les olotins van tardar una estona en connectar-se a l’enfrontament. El terreny de joc en mal estat i un joc massa descontrolat van dificultar la feina a les noies d’Alba Prat i Mireia Fabrés, que van estar inspirades de cara a porteria per augmentar la distància amb certa facilitat.


L’Escala 3-0 CF Sant Jaume

El filial de la UEO va caure al camp d’un líder que va imposar la seva superioritat. L’Escala va inaugurar el marcador als deu minuts i va sentenciar el duel en la recta final amb dues dianes més. El CF Sant Jaume de Joan Sánchez ocupa la novena posició amb 14 punts, sis per sobre de la zona de descens, abans de rebre el Camprodon aquest cap de setmana. 


Pradenc 1-4 Sènior Femení

El Sènior Femení, minvat per les lesions, va completar la convocatòria amb quatre juvenils que van col·laborar en la primera victòria fora de casa de la temporada. La primera part només va tenir color vermell; les olotines van controlar la situació i van generar ocasions per arribar amb avantatge al descans. I així va ser, ja que les de Moi Dubé van veure porteria a l’equador d’aquest primer temps. A la represa, el Pradenc va sortir disposat a arreglar el resultat i va marcar el gol de l’empat, generant opcions per capgirar el marcador. Un cop superat aquest mal tràngol, les garrotxines es van tornar a posar al partit i amb tres gols més van trencar la resistència local. Un triomf que col·loca el Sènior en la setena plaça abans de rebre el Martinenc, un equip clàssic del futbol català, aquest dissabte a les 18:15h al Morrot.

Leave a Reply