El resum de la jornada al FUTBOL BASE (10 i 11 novembre)

 

 

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Boscdetosca 6-2 Prebenjamí

Una jornada complicada per als de Plujà i Ferrés, que es van veure superats a domicili per un rival il·lusionat i amb ganes d’emportar-se el derbi. Els més menuts del club segueixen treballant de valent per progressar i mantenir les bones sensacions.

Vall d’en Bas 4-5 Benjamí E
Benjamí D 5-3 Fundescam
Benjamí C 0-8 Taradell
Benjamí B 6-2 Sant Pere Màrtir

Bon partit del Benjamí B amb una altra victòria fent el que tocava; intensitat, sortida de pilota des del darrere i domini i creació d’espais amb els moviments treballats durant la setmana. Els de Kitus i Sánchez van saber contrarrestar els intents de contracop dels visitants, un triomf que els situa líders empatats amb Les Preses. A continuar treballant!


Boscdetosca 5-2 Benjamí A
Benjamí Femení 7-1 La Canya
Aleví F 6-4 Cornellà de Terri
Aleví E 4-4 Besalú
Aleví D 5-4 Bons Aires
Salt Comacros 5-2 Aleví C
Aleví B 7-0 Sant Feliu
Cassà 0-8 Aleví A
Aleví Femení 4-3 Sant Pere Màrtir
Infantil C 6-0 Porqueres

Durant la primera part, l’Infantil Cva portar el ritme del partit amb una possessió constant i creant molt de perill a la porteria contrària. Amb un resultat favorable de 2-0 es va arribar a la mitja part. A la segona, els de Casellas i Camps es van mostrar més encertats de cara a porteria per aconseguir quatre gols més. En línies generals, un resultat molt positiu que els permet enllaçar tres punts més a casa.


Peralada 3-0 Infantil B

Un partit de dues cares ben diferents; una gran primera meitat de l’Infantil B en un dels camps més complicats de la categoria. Molt ben situats dins del camp, sense concedir oportunitats i fins i tot estavellant una pilota al travesser. A la represa, els locals van fer la pressió més amunt i van poder marcar el primer gol en una acció afortunada. Tot seguit, el conjunt de Ferrés i Coll va tenir a les seves botes l’empat però no va saber materialitzar-lo. A partir d’aquí, el Peralada va ampliar diferències i va evitar que els olotins entressin al partit. Cal quedar-se amb la gran primera meitat dels joves de la casa.


Infantil A 3-1 Fornells

Un duel entre invictes fins al moment que es va decantar pel bàndol garrotxí. Un matx condicionat pel fort vent, que va beneficiar als locals en el primer temps. Els de Moreno i Blasco van tenir el control però sense generar arribades clares fins que van poder obrir la llauna. Per part del Fornells, una única acció de perill que el porter olotí va salvar amb una gran intervenció. A la represa, l’Infantil A va veure com els visitants aconseguien la igualada enmig d’una sèrie de rebots. Lluny d’enfonsar-se, la UEO va reaccionar i amb un rebot a servei de cantonada van col·locar el 2-1, que s’eixamplaria amb una rematada de cap per erigir-se com a líder en solitari del grup amb ple de victòries.


Boscdetosca 4-3 Cadet B

Bona actitud i millor treball del Cadet B, que el van condemnar les errades defensives en el derbi contra el Boscdetosca. Els locals van estar vius per aprofitar-les, mentre que els de Pere Luengo i Pau Téllez es van mostrar negats de cara a porteria i poc contundents a la seva àrea.


Cadet A 0-0 Parets

Un duel jugat de tu a tu davant d’un gran rival situat a la part alta de la classificació. Va ser un compromís molt igualat amb dos equips que van disposar d’unes quantes ocasions per obrir el marcador. El Cadet A es va defensar bé davant dels atacs vallesans, a la vegada que s’apropava amb claredat a l’àrea visitant, només va faltar una mica d’efectivitat en la rematada. Molta emoció a la part final del matx, ja que qualsevol dels dos conjunts es podria haver emportat la victòria. Un repartiment just de punts i un empat positiu per als joves de Subirana i Quintana, que transmeten bones sensacions a nivell joc i fan un altre petit passet per adaptar-se a la categoria.


Ripoll 4-1 Cadet Femení
Llançà 0-0 Juvenil B

Un enfrontament molt competit per part dels dos equips, que hi van posar molta intensitat en un xoc de moltes segones jugades. Els de Ketxa i Barris no es van poder en cap moment amb el control del joc davant d’un rival més fort físicament. El cos tècnic reconeix que cal ser més intel·ligent i decidir millor contra aquest tipus d’equips, a la vegada que ressalta el fet de deixar la porteria a zero.


Vic 1-0 Juvenil A

Primer contar segon classificat, un duel igualat que es va resoldre amb un solitari gol dels locals. I això que l’enfrontament començava força bé per a la UEO, que al minut 2 enviava un xut al pal. Aquest inici va esperonar els osonencs, que es van mostrar més perillosos en la primera meitat que no pas els olotins. El bloc d’Èric Palomo intentava sortir jugant amb la pilota controlada però la bona pressió vigatana ho dificultava. A la segon part, la tònica va canviar i va ser el Juvenil A qui va jugar més temps en camp contrari. De fet, el porter local va salvar una ocasió molt clara en un 1×1. El Vic buscava sortir en perilloses contres mentre que els garrotxins arribaven en accions combinades. No hi havia oportunitats remarcables fins que al minut 70, una passada dins l’àrea era rematada per un jugador osonenc a la xarxa. Tot seguit, el Juvenil A va atacar amb més cor que el cap però el marcador ja no es va va moure més. Seguim!


Juvenil Femení 8-3 La Pera

Les olotines van aconseguir una gran victòria que les situa quartes a la classificació, molt a prop de l’objectiu plantejat. Va ser un duel intens i ple de gols que, tot i començar amb mal peu, va estar farcit de bones jugades, control de pilota i grans dianes. Un dels aspectes clau va ser l’aprofitament del vent a favor durant la segona part, que va permetre anotar dos gols, un des del mig del camp i l’altre de córner directe. Un partit per recordar per la persistència i intensitat en totes les facetes del joc. El proper escull per a les de Prat i Fabrés és l’Estartit, segon classificat, amb el qual victòria permetria superar-les a la taula.


CF Sant Jaume 4-1 Camprodon

El filial de la UEO es va retrobar amb la victòria, i de quina manera, a casa contra el Camprodon. Els gols d’Ibra, Moha, Arnau Barnadas i Saric van donar tres punts molt valuosos al conjunt de Joan Sánchez, que es situa amb vuitena posició amb 17 punts del grup 1 de Segona Catalana. Proper objectiu, Porqueres!


Sènior Femení 6-4 Martinenc

Partit molt important el que van jugar les noies del femení de l’Olot aquest cap de setmana. Les segones classificades, el Martinenc, arribaven a Olot havent perdut un sol partit i mostrant un gran poder ofensiu. El partit va començar bé per les olotines que es van posar dos a zero a la primera part. Un error defensiu, però, va fer que el marcador reflexés un 2 a 1 abans de la mitja part .A la represa, un altra badada defensiva situava l’empat per les visitants. A partir d’aquell moment un seguit de gols per un i altre equip van fer augmentar el marcador fins al 4 a 4. Al final del partit, dos gols de les olotines van sentenciar el partit i van deixar el marcador en el 6-4 final.

Leave a Reply