El resum de la jornada al FUTBOL BASE (17 i 18 novembre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Benjamí E 11-1 Vall del Ter
Gurb 3-0 Benjamí C

Molt bones sensacions del Benjamí C, malgrat que el resultat no reflecteix el que es va veure sobre el terreny de joc, on pesa la diferència de ser de primer any a segon. En línies generals, els de Suñer i Davesa van sortir molt satisfet del partit, tant des del cos tècnic com els pares i mares, que van notar una gran millora i esforç en els menuts garrotxins.

EF Ripollès 1-5 Benjamí D

El Benjamí D tenia la necessitat de guanyar a domicili per intentar mantenir el lideratge de la categoria. En una matinal plujosa, l’EF Ripollès es va presentar com un conjunt sòlid i disposat a dificultar el joc olotí. Els vermells va sortir concentrat i va aconseguir avançar-se per partida triple. Els locals van respondre amb un gol i diverses jugades de perill a pilota parada. Els joves garrotxins van saber calmar el partit i ampliar l’avantatge. Durant el segon temps, el matx va baixar en intensitat i fins als instants finals no es va moure més el marcador. Un triomf que referma la bona dinàmica del bloc de Coma i Marcillo.


Benjamí A 1-3 Quart
Sant Roc 1-5 Benjamí Femení
Atlètic Banyoles 12-4 Aleví F
Cornellà 2-4 Aleví E
Peralada 10-4 Aleví D
Aleví C 4-0 Peralada

Un bon partit de l’Aleví C davant d’un gran rival. Els olotins van aconseguir avançar-se en el primer quart i ampliar l’avantatge a la mitja part, en la qual el resultat era de 2-0. Tot i això, els visitants no es van donar per vençuts i van seguir apretant fort. Sota una intensa pluja, els de Joel Olivet i Alex Garza van tenir el domini del partit i van quedar-se amb una victòria molt important, a més deixant la porteria a zero.


Aleví A 1-6 Girona
Tordera 0-12 Aleví Femení
Atlètic Banyoles 3-2 Infantil C

Una sortida camp d’un rival de la part alta de la taula amb una primera part va ser molt igualada. L’Atlètic Banyoles va acaparar més la possessió de la pilota i l’Infantil C es mostrava replegat buscant els contraatacs. Els banyolins van inaugurar el marcador, però els de Casellas i Camps van respondre amb l’empat abans del descans. A la segona, els olotins van sortir amb valentia agafant el pes del partit, però un contraatac els de casa van tornar a situar-se per davant. Malgrat la insistència de la UEO, els de casa van anotar el tercer en una pilota dividida. Ja a les acaballes, l’Infantil C va reduir diferències amb el 2-3 definitiu.


Infantil B 8-1 Tordera

Victòria balsàmica i que dóna oxigen a l’Infantil B després de tres derrotes consecutives davant de rivals complicats. El Tordera, amb zero punts a la classificació, va sortir amb molta embranzida però la capacitat resolutiva dels olotins va propiciar que el resultat fos de 3-0 tot just al minut deu. Una arrencada fulgurant que es va veure ampliada al 5-1 al descans. A la represa, el bloc de Ferrés i Coll van seguir ben situats al camp i van aconseguir tres gols més per deixar un contundent 8-1. Una victòria de molta solvència per recuperar sensacions.


Esplais 0-5 Infantil A

Un xoc molt travant i amb uns locals molt intensos que van dificultar el joc de l’Infantil A. Poc a poc, l’Esplais va anar afluixant i d’una jugada trenada amb rematada dins l’àrea va cuinar-se el primer gol olotí. Al poc de poc, queia el segon a servei de cantonada. El tercer va ser culminant una falta lateral i els últims dos, també a servei de córner. A la mitja part, el marcador ja era de 0-4, fet que donava molta tranquil·litat als de Moreno i Blasco. Tot seguit, una segona meitat amb poc control i plena d’anades i vingudes. En una bona combinació amb centrada i rematada arribaria el cinquè i definitiu per segellar un altre triomf i deixar la porteria a zero.


Cadet B 3-0 Lloret

Una bona actuació del Cadet B, que va poder desplegar el seu joc amb un total comoditat i va impedir que el Lloret s’acostés a l’àrea local. Tres punts molt convincents dels jugadors dirigits per Luengo i Téllez, que seguiran lluitant i treballant per assolir els objectius.


Granollers 3-0 Cadet A

Derrota contra el líder de la categoria en un partit molt competit. Molt bona primera meitat del Cadet A, jugant de tu a tu a un gran equip. No hi va haver dominador clar ni oportunitats destacades, ben resoltes per les dues defenses. 0-0 al descans que va canviar en pocs minuts de la represa. Un gol matiner del Granollers va modificar el guió del partit, obligat als de Subirana i Quintana a defensar-se més i a sortir al contracop. A mitjans de la segona part, el Granollers va col·locar el 2-0 a la sortida d’un córner i en el tram final van signar el 3-0 definitiu. Un resultat que podria haver estat diferent, va penalitzar massa el gol psicològic just al tornar de vestidors. Cal seguir treballant per intentar guanyar el proper cap de setmana.


Cadet Femení 1-7 Santa Susanna
Juvenil B 1-2 Baix Ter

Un partit amb moltes fases en el qual finalment el Juvenil B no va poder treure cap punt. I això que els de Ketxa i Barris van gaudir del control de la possessió amb bon joc i generant diverses ocasions clares de gol. Un cop oberta la llauna, el Baix Ter va capgirar el marcador i això va deixar l’equip molt tocat. A la segona part, la tònica va ser la mateixa, amb els olotins buscant el gol amb insistència i els visitants sortint al contraatac. Una jornada sense premi però aquest és el camí a seguir!


Juvenil A 0-1 Peralada

Derrota a casa del Juvenil A tot i efectuar un molt bon partit, un dels millors de la temporada. Un duel marcat per la ràpida expulsió d’un jugador local, just en el minut deu de partit. No obstant, el domini del partit va ser per la UEO, que va monopolitzar el control de la pilota i va gaudir de les millors ocasions per trencar el gel. A l’altre costat, el Peralada només es va acostar una vegada a la porteria de Hassan. A la segona, els visitants van començar amb més perill amb dues accions que el porter va poder frenar. A partir d’aquí, mateix guió que a la primera; pilota per als d’Èric Palomo però manca d’encert en la materialització. I en una acció desafortunada, just en el minut 87, va arribar el gol empordanès. En temps de descompte, el Juvenil A va enviar una pilota al pal, deixant escapar així els tres primers punts com a local.


Juvenil Femení 4-4 L’Estartit

Visita de les segones classificades al Morrot en un duel que es va iniciar amb un gol matiner del Juvenil Femení. Poc després, les olotines augmentaven la renda amb el 2-0, un escenari ideal. L’Estartit, però, va apretar i va poder retallar diferències just passat el quart d’hora. La constància i l’esforç de les vermelles va permetre’ls anotar el 3-1 abans del descans. La tornada no va ser massa positiva ja que entre la pluja, el fred i la pressió alta de les visitants, van rebre un gol en el primer minut. Deu minuts després, les d’Alba Prat i Mireia Fabrés tornaven a encaixar un gol en un desajust defensiu. La mateixa jugada es va repetir en el minut 70, permetent a les de l’Empordà capgirar el marcador amb un 3-4. Però les olotines van lluitar fins a l’últim moment i això va donar els seus fruïts, situant el 4-4 i traient un grandíssim punt davant d’un rival d’entitat. Un Juvenil Femení que segueix quart a la taula, a només dos punts de les segones i a un del Pontenc (terceres), a qui visitaran aquest dissabte.


La Roca 6-0 Sènior Femení

Era una sortida complicada al camp de les segones classificades, un equip amb experiència a la categoria. Un duel que es va jugar sota una pluja que no va parar en cap moment, un partit en el qual la qualitat tècnica va queda en segon pla i va passar per davant la capacitat física. L’enfrontament va començar bé per al Sènior Femení, amb els dos equips gaudint de jugades d’atac i sense un dominador clar. Una acció a pilota aturada va canviar el signe del partit, posant en avantatge al conjunt local. Una diana que no va fer abaixar els braços a les olotines, que van jugar de tu a tu davant d’un rival de nivell superior. Poc abans del descans, dos gols més de La Roca deixaven molt difícil les opcions de remuntada. A la represa, les olotines es van situar millor dins del camp, ocupant els espais i jugant amb més intensitat. De fet, van arribar bones ocasions però van ser les de casa qui van saber perforar la xarxa. Les noies garrotxines no van deixar de lluitar però dos penals en els últims minuts van deixar un marcador de 6-0. Després de nou jornades disputades, el Sènior Femení és 6è amb 14 punts, el millor equip dels quatre que han ascendit aquesta temporada com són Martorell, Mataró i Gimnàstic Manresa.

Leave a Reply