Garrido i Cosme visiten l’Escola El Morrot!

La Unió Esportiva Olot ha iniciat una nova tongada de visites als centres educatius de la ciutat i comarca. Aquesta tarda hem visitat l’Escola El Morrot d’Olot amb el tècnic Raúl Garrido i el davanter Marc Cosme. Primerament, els dos valencians de la UEO han anat a veure els nens i nenes de pàrvuls i després han interactuat amb els alumnes de 5è i 6è de Primària en una estona molt productiva per a les dues parts.

Ha estat una conversa molt interessant sobre el món de l’esport, els valors, els sacrificis, la dieta i la vida d’un futbolista professional. Raúl Garrido i Marc Cosme s’han mostrat molt propers amb la mainada i han respost amablement totes les preguntes i qüestions plantejades. Fins i tot han explicat anècdotes i interioritats de la seva vida, com que als dos els agradava jugar a bàsquet de petits o que els seus ídols eren Rivaldo, en el cas de Cosme, i Laudrup o Schuster, en el cas del tècnic valencià. El futbolista de Faura també ha recordat els seus inicis com a jugador i ha donat consells sobre alimentació i estudis als joves olotins i olotines. Per a la seva part, Garrido ha ressaltat valors com la humilitat, el companyerisme i el compromís i ha animat als nois i noies a donar suport a l’equip en els partits a l’Estadi Municipal. L’acte s’ha tancat amb un sorteig de dues bufandes de la Unió Esportiva Olot i signatura d’autògrafs dels dos protagonistes valencians, molt sol·licitats enmig de la canalla. Moltes gràcies a l’Escola El Morrot per aquesta fantàstica i càlida acollida i als alumnes pel seu entusiasme i interés cap al nostre club. Ha estat un autèntic plaer! Fem ciutat, orgull olotí!


 

Leave a Reply