El resum de la jornada al FUTBOL BASE (15 i 16 desembre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Escola Pia 3-2 Prebenjamí A

La plantilla de Plujà i Ferrés es va enfrontar a l’Escola Pia, un rival molt dur de rossegar. Va ser una derrota molt ajustada del Prebenjamí A i que no es va decidir fins als instants finals. Els petits de la casa es senten cada vegada més a gust dins del terreny de joc i progressen de forma considerable

Benjamí D 9-0 Tona

Nova victòria del Benjamí D, que va sortir molt concentrat i disposat a oferir la seva millor versió. Els primers gols van arribar mitjançant jugades col·lectives amb una gran circulació de pilota i la intervenció de quasi tots els jugadors. Els visitants miraven de recollir-se en defensa però l’equip dirigit per Coma i Marcillo superava la pressió amb desdoblaments, parets i jugades al primer toc. Oferint un joc coral poc habitual en aquestes categories, els olotins van continuar amb bon ritme en la segona meitat, si bé és cert que la intensitat va anar minvant. Un Benjamí D que segueix liderant la categoria amb els mateixos punts que el Camprodon.

Benjamí C 1-3 Roda de Ter
Benjamí B 12-0 Sant Gregori
Llagostera 2-1 Benjamí A
Benjamí Femení 0-2 Boscdetosca
Aleví F 7-4 Vilamalla
Aleví E 12-2 Roses
Aleví D 3-2 Esplais
Ripollès 0-8 Aleví C

Un bon partit de l’Aleví C, entrenat per Joel Olivet i Àlex Garza, que va saber resoldre-ho ben aviat per deixar un resultat clar i contundent.


Aleví B 5-0 Racing Blanenc
Quart 2-3 Aleví A

Un dels compromisos més complicats fins al moment. El Quart es va posar per davant en el marcador però l’Aleví A va saber reaccionar i capgirar el resultat. Un xoc molt igualat i amb alternatives, ja que els gironins van neutralitzar la diferència a pocs minuts del final. Els de Quintana i Callís no van deixar de creure-hi i van tirar el partit endavant anotant el 2-3 pràcticament in-extremis. Més enllà dels tres punts, el cos tècnic es mostra satisfets pel nivell competitiu i la intensitat oferta per l’equip.


Aleví Femení 4-0 L’Estartit

Infantil C 5-1 Boscdetosca

Derbi contra el Boscdetosca per un Infantil C que va sortir adormit i va rebre una diana en els primer minuts. El conjunt de Casellas i Camps va despertar i es va posar en marxar per buscar els tres punts. Al descans, el resultat era d’empat a un i a la represa, amb una UEO més concentrada, es va culminar la remuntada i ampliar la diferència fins al 5-1 definitiu. Cal seguir treballant per intentar conquerir la victòria al difícil camp del Torelló.


Ca l’Aguidó 0-1 Infantil B

Un partit clarament dominat per l’Infantil B en totes les facetes del joc. Els de David Ferrés i Francesc Coll van disposar de nombroses oportunitats però van topar amb la inspiració del porter blanenc. Un camp de petites dimensions que va dificultar el joc dels olotins, que els va costar desplegar-se en un escenari tan reduït. Els tècnics es mostren satisfets per la victòria però cal seguir treballant per adaptar-se en aquest tipus de camps.


Ripollès 2-4 Cadet B

Una gran actuació del Cadet B contra un equip més fort físicament i que encara no havia perdut cap partit a casa. Una primera meitat dominada per al bloc de Luengo i Téllez, que va oferir un bon joc i un gran treball per marxar al descans amb una renda de 1-3. A la segona, els olotins van optar per jugar al contracop i van disposar de més ocasions per obrir encara més l’escletxa.


Cadet A 1-2 Mollet
Terlenka 2-1 Cadet Femení
Banyoles 3-2 Juvenil B

Un partit molt igualat que es va decidir per petits detalls. El conjunt de Ketxa i Barris va tenir el control fins que van marcar el 0-1. Just després, el Banyoles va empatar i el duel es va descontrolar, provocant la derrota d’un Juvenil B que pateix en excés quan el partit es torna tan boig.


Manlleu 0-1 Juvenil A

Enfrontament entre tercer i quart classificat que es va decantar cap a La Garrotxa. A la primera part, els manlleuencs es van mostrar molt superiors a una UEO que en cap moment es va trobar còmoda sobre el camp. Poc perill a la porteria osonenca, mentre que Hasan es va haver de lluir en cinc clares ocasions del Manlleu. A la segona, el guió va canviar ja que Èric Palomo va modificar el sistema per tenir més control. Als cinc minuts de la primera, una jugada ràpida servia per a que el capità Albert Julià inaugurés el marcador a passada de Nuno. Fruit del gol, el Juvenil A va optar per un joc més de contraatac i va tenir un xut al pal del mateix Julià. En els últims minuts, els locals van inquietar la porteria olotina amb accions a pilota aturada, però la defensa es va mostrar molt sòlida per garantir el triomf.

Cornellà de Terri 1-6 Juvenil Femení

Per estadístiques, el partit no havia de suposar massa dificultats però a les olotines els va costar agafar el ritme i la intensitat durant la primera meitat. Amb un 0-1 favorable al marcador, el Juvenil Femení va veure com les locals igualaven el matx en una de les poques jugades d’atac que van generar. Poc després, les d’Alba Prat tornaven a avançar-se. La mitja part va servir per posar les coses a lloc i per canviar el joc i la intensitat per tal d’imposar-se al rival. Amb més actitud i velocitat de pilota, les garrotxines van funcionar millor i això es va traduir en tres gols en sis minuts per deixar un contundent 1-6 al marcador. Un resultat molt positiu abans de rebre el cuer en una bona oportunitat per encadenar dues victòries abans de les vacances de Nadal.


CF Sant Jaume 3-2 Vilartagues

El filial de la UEO va superar el Vilartagues en un enfrontament que va embogir en la segona meitat. Van trencar el gel els empordanesos però poc després van respondre Ibra i Pol Reixach per capgirar la truita (2-1). Els visitants no es van rendir i van trobar el premi de l’empat a un quart d’hora per acabar. Aleshores, el CF Sant Jaume va tirar d’èpica i Pau Obrador es va inventar un golàs des del mig del camp per deixar els tres punts a la Vall del Llierca. 25 punts i cinquena posició per als de Joan Sánchez, que aquest dissabte tanquen l’any a Can Gibert. 


Santa Eugènia 3-2 Sènior Femení

El partit va començar malament per a les olotines, ja que un inici dolent va propiciar que el Santa Eugència es situés amb un 2-0 en poc més de vint minuts. Al final de la primera meitat va arribar la reacció del Sènior Femení, que va retallar distàncies just abans del descans. A la segona, les noies de Moi Dubé van sortir a per totes i van realitzar possiblement els millors minuts de futbol a nivell d’intensitat defensiva. Les locals no van poder passar de mig camp i la UEO va aconseguir l’empat a dos gols. Els últims minuts van donar opció als dos equips de posar-se per davant però l’esperança olotina es va esfumar a cinc minuts del final quan l’àrbitre va xiular un penal molt polèmic que les gironines van transformar.

Leave a Reply