Ajuda’ns a mirar amunt i fes-te soci! (SEGONA VOLTA)

Després de la magnífica primera volta de la Unió Esportiva Olot, el club posa en marxa la campanya de socis de mitja temporada just en la setmana del derbi gironí contra el CF Peralada. Des de 60€ ja pots entrar a formar part d’un projecte únic en el futbol català, arrelat al territori i amb vocació social. Una promoció d’abonament per viure més moments màgics a l’Estadi, ja que en aquesta segona volta passaran per la Garrotxa els filials de Barça, Espanyol i Villareal o rivals de luxe com Atlètic Balears i CE Sabadell. 
Som un club arrelat al territori, una selecció de jugadors gironins i catalans, un projecte amb sensibilitat social i que practica una sèrie de valors i compromisos ben definits. Un club amb futbol base, futbol femení, futbol social i futbol adaptat per a que tothom qui vulgui s’hi senti representat. A més, si et beneficies de les promocions que oferim amb els comerços de la ciutat, el carnet et surt pràcticament a cost zero. Tot són avantatges!
De la mà de Raúl Garrido i d’un grup humà excel·lent, la UEO ha signat la millor primera volta de la seva petita trajectòria a Segona B. Ara volem fer-la encara més grossa, estem disposats a fer història i necessitem un cop de mà de la ciutat i la comarca. Podràs gaudir a l’Estadi, entre d’altres, del derbi gironí, de les visites de Barça B o Espanyol B o d’equips de la part alta com el líder Villarreal B o Atlètic Balears. Ajudan’s mirar amunt i fes-te soci des de 60€!
COM PUC FER-ME SOCI? És molt senzill! A traves del web del club (www.ueolot.cat), enviant un correu a socis@ueolot.com, visitant les oficines del club (Estadi) o bé en els tríptics que trobaràs en els punts de venda habituals de la ciutat. Comptem amb tu per aquest 2019!

Leave a Reply