El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (12 i 13 gener)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA 

Benjamí Femení 3-1 Les Preses

Aleví Femení 9-1 Monells

Enfrontament davant d’un dels equips de la meitat de la classificació, un partit que l’Aleví Femení va sentenciar a la mitja part amb un 4-0 a favor. No obstant, les de Laia Puig i Júlia Duran no es van relaxar en cap moment i van seguir practicant el seu joc habitual, fet que va propiciar un resultat final molt ampli. El cos tècnic es mostra molt content per l’esforç de les jugadores que, un dia més, continuen creixent jugant a futbol.

Barberà 3-3 Cadet Femení

Manlleu 3-2 Juvenil Femení

Les olotines visitaven el camp d’un rival directe a la classificació, el Manlleu. Tot i el fred, el gel i la intensitat del rival, les vermelles van dominar la major part del partit a través del joc. Les osonenques, però, van aconseguir trencar el gel aprofitant la qualitat de la seva davantera. Poc després, les noies de Prat i Fabrés van trobar el premi de la igualada. Tot seguit, un error arbitral va donar per vàlid un altre gol del Manlleu, que va situar el 2-0. Però la persistència i la lluita del Juvenil Femení es va transformar en el 2-2; desplaçament llarg i rematada dins l’àrea petita per deixar-ho tot igual. Ja en el tram final, un error defensiu va permetre a les manlleuenques col·locar el 3-2, deixant sense capacitat de resposta a les olotines. A seguir treballant pels nous reptes!

Seagull Badalona 1-4 Sènior Femení 

Leave a Reply