El resum de la jornada al FUTBOL BASE (12 i 13 gener)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Aleví F 8-3 Roses
Aleví E 5-6 Sant Pere Màrtir
Aleví D 11-1 Monells
Bescanó 1-1 Aleví C

Visita al camp del tercer classificat en un matx en el qual l’Aleví C va collar al rival i va disposar de moltes ocasions. Els d’Olivet i Garza es van avançar al marcador al segon quart, marxant al descans amb un 0-1 favorable. En el tercer quart, el Bescanó va agafar més protagonisme gràcies al seu poder físic, tot i que els olotins van aguantar fins l’últim quart. Al final, i a còpia d’esforç i treball, es poder conservera un bon moment. Felicitar al grup per la tasca realitzada!

Aleví B 3-3 Figueres
Sant Ponç 2-9 Aleví A
Aleví Femení 9-1 Monells
Infantil C 3-2 Santjoanenc

L’Infantil B rebia el nove classificat, a priori semblava un partit còmode però no va ser així. Els de casa es van avançar en el marcador en el primer temps però el Santjoanenc va empatar poc després. Sobrepassat el primer quart d’hora, el conjunt de Casellas i Camps es va tornar a posar per davant amb el 2-1, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, més ocasions per al bàndol olotí, que tot i això no acabava de trobar-se còmode, circumstància que van aprofitar els visitants per anotar el 2-2. A partir d’aquí, la UEO va passar a dominar totes les fases del joc però la pilota no volia entrar. Fins que, a falta de tres minuts i en una jugada embolicada, l’Infantil B va aconseguir el 3-2 definitiu. Seguim sumant i aprenent que no hi ha cap rival fàcil!

Unió Girona 0-1 Infantil B

Tres punts molt treballats en un camp amb dimensions reduïdes i ben glaçat. La Unió Girona va sortir amb molta embranzida en els primers minuts però, poc a poc, l’Infantil A va anar agafant el control del partit. El bloc de Ferrés i Coll va combinar bé i va disposar d’alguna ocasió que no va saber materialitzar. Poc abans de la mitja hora, una expulsió va deixar els olotins amb deu homes i malgrat aquesta inferioritat numèrica, l’equip va resistir i va treballar fins al final per endur-se la recompensa. Un gran gol de transició i combinació col·lectiva donava tres punts de gust boníssim a la UEO.

Infantil A 12-0 Porqueres

Un compromís de molta efectivitat per part del conjunt dirigit per Gerard Moreno i Marc Blasco, que es va mostrat molt superior al Porqueres en totes les facetes del joc, tal i com demostra el resultat.

Llançà 0-4 Cadet B

Un duel dominat de principi a final per al Cadet B, que va tenir una actuació molt lluïda. Control de la UEO en la primera meitat amb bones arribades a la porteria empordanesa. Els de Luengo i Téllez van mantenir la batuta a la represa, en la qual encara van generar més oportunitats per ampliar la renda. Bona actitud i bon treball de l’equip olotí per emportar-se el triomf de Llançà.

Cadet A 1-0 Unificació Llefià

Primera victòria de l’any davant d’un rival directe. Un partit molt disputat entre dos equips amb dos estils ben diferents. El Llefià va proposar un joc directe i perillós en les segones jugades, rematant des de la mitja distància. El Cadet A buscava superar línies amb un joc ràpid i d’associació. Al descans, el marcador era d’empat sense gols. A mitjans de la segona meitat, un bon xut des des de fora l’àrea va significar el definitiu 1-0. D’aquí al final, diverses ocasions per als dos equips però el resultat ja no es va moure més. Tres punts importants per als de Subirana i Quintana per mirar endavant i seguir competint i lluitant per aconseguir els objectius marcats.

Begur 3-3 Juvenil B

Dues cares del Juvenil B amb un molt bon partit a nivell ofensiu i força dolent a nivell defensiu. Un enfrontament de domini altern en el qual els de Ketxa i Vila sempre van anar al davant en el marcador fins a l’empat final. Les errades defensives, però, els van penalitzar massa, un problema constant durant tota la temporada.

Gironès Sàbat 1-2 Juvenil A

Victòria en l’última jornada de la primera volta. La UEO va sortir molt ben plantada sobre el camp i controlant la pilota, impedint que els locals s’acostessin amb perill a la porteria olotina. Després d’algunes ocasions i un parell de córners del Juvenil A, va arribar el 0-1, obra de Nuno després de la centrada de Joel Ferrés. Amb el resultat favorable, el Juvenil A va perdre el bon posicionament i els gironins van apropar-se a la porteria de Hasan, que va treure una opció clara a la mitja hora. Després d’aquest avís, el Sàbat marcaria l’1-1 en una pilota morta dins l’àrea. L’empat va despertar als d’Èric Palomo, que es van tornar a avançar abans del descans mitjançant Albert Julià. A la segona, el joc es va descontrolar amb més transicions i pocs atacs organitzats. Cosmin va rematar al pal però els de casa també van tenir la seva a poc per acabar. Tres punts que permeten al Juvenil A acabar la primera volta en tercera posició, a només 4 punts del líder.

CF Sant Jaume 2-1 Marca de l’Ham

Triomf amb remuntada del filial de la UEO, que es va sobreposar a la diana inicial de Mabil, precisament un ex-Olot. El gran protagonista del matx va ser el central Pau Obrador, que amb un doblet a la segona meitat va aconseguir capgirar el resultat advers. Els de Joan Sánchez continuen en la cinquena posició amb 28 punts abans de visitar el CP Santa Pau en un dels dos derbis garrotxins de la jornada.

 

Leave a Reply