El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (19 i 20 gener)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Castellfollit 2-0 Benjamí Femení

Cadet Femení 1-6 Sant Jordi
Juvenil Femení 2-1 OAR Vic

Victòria davant d’un rival directe que permet ampliar distàncies a la classificació. El Juvenil Femení ara és setè amb 23 punts, amb cinc d’avantatge respecte les vuitenes a només cinc punts de les terceres. El partit va començar bé per a les olotines, ja que al segon minut s’avançaven amb un xut imparable des de la frontal. A mitjans de la primera part, la jugadora Judit Planagumà va patir un trencament de tíbia i peroné en un xoc amb la portera rival. El partit es va aturar durant vint minuts i l’equip es va refredar i va quedar commocionat. Just abans del descans, però, van poder marcar el 2-0. Tornant de vestidors i amb les futbolistes més calmades, la UEO va perdre força el domini però va poder anul·lar els atacs de les rivals. En una d’aquestes jugades, les vigatanes van situar el 2-1 però les de Prat i Fabrés van aguantar amb intensitat fins al final. Ara només toca desitjar-li una bona recuperació i molts ànims a la Judit, a l’equip li tocarà treballar de valent per ella. I aquesta setmana, una altra cita molt important contra un altre rival directe, el Torelló.

 

Palautordera 0-0 Sènior Femení

Desplaçament al camp del líder, un compromís difícil però amb opcions de puntuar com qualsevol partit. La primera part va arrencar amb un clar domini local, al Sènior Femení li costava generar joc ofensiu mentre que el Palautordera va topar amb un gran esforç col·lectiu i aturades de mèrit de la portera olotina. Al descans, el grup de Moi Dubé començava a creure que es podia treure petroli d’aquest partit. A la segona, el matx va transcórrer de manera semblant, amb dificultats per finalitzar les jugades i un bon treball defensiu. La jugada clau va ser un penal xiulat en contra que la jugadora local va fallar. Això va fer créixer i esperonar a les garrotxines i el marcador ja no es va moure més, traient un gran punt d’un escenari molt complicat. Enhorabona!

Leave a Reply