El resum de la jornada al FUTBOL BASE (19 i 20 gener)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Prebenjamí A 3-3 Les Preses
Montagut 5-4 Benjamí E
Benjamí D 5-1 Boscdetosca

Nova victòria del Benjamí D que confirma la continuïtat de bons resultats de les últimes jornades, arribant a l’equador de la competició com a líder en solitari. Davant del Boscdetosca, el conjunt vermell va sortir disposat a posar en pràctica el futbol que els caracteriza. Després d’uns minuts d’imprecisions, els de Toni Coma i Sergi Marcillo van avançar-se per partida doble, fet que va donar tranquil·litat a l’equip i cos tècnic. Els visitants van respondre mitjançant un gol de rebot, però no hi va haver temps pels nervis ja que el Benjamí D va anar per feina amb dos gols més pràcticament seguits. Durant la segona meitat, els de casa van continuar intentant ampliar l’avantatge però el marcador ja no es va moure més.


Sant Roc 5-5 Benjamí B
Benjamí A 3-1 Baix Ter
Ter Brugent 14-2 Aleví F
Vilamalla 5-4 Aleví E
L’Escala 3-10 Aleví D
Aleví C 5-3 Boscdetosca

Una actuació molt complerta de l’Aleví C que, tot i començar perdent 0-1, va saber gestionar el domini de la pilota i portar el pes del joc. A partir d’aquí, el bloc dirigit per Olivet i Garza van poder capgirar el marcador i finalment quedar-se amb la victòria al camp del Morrot.


Begur 6-2 Aleví B
Aleví A 10-4 Boscdetosca

Infantil C 12-0 Sant Pere Màrtir

Deixant de banda el resultat, l’Infantil C va oferir un gran partit farcit d’accions tècniques i tàctiques treballades des de principi de temporada. Els de Caselles i Camps acaben la primera volta en tercera posició, es mostren satisfets amb la tasca realitzada i esperen treballar més fort per firmar una segona volta igual o fins i tot millor.


Infantil B 0-2 Sàbat

Partit davant del tercer classificat, un equip molt físic i rocós que va jugar al límit. Amb una mica més d’ambició, l’Infantil B podria haver marcat alguna de les ocasions que va tenir. Els de Ferrés i Coll van intentar imposar el seu joc de toc col·lectiu, però un xut imparable abans del descans va avançar el Sàbat. A la represa, els gironins van mantenir la seva contundència i en un contraatac van signar el 0-2 definitiu. Els visitants es van quedar amb deu homes, però els olotins van desaprofitar una opció molt clara per posar-se dins del partit. La setmana vinent, més i millors.


Boscdetosca 0-1 Infantil A

Un duel que començava molt bé per l’Infantil A, amb domini de pilota i arribant a la porteria rival. En un refús d’un córner, els olotins marcarien, de forma afortunada, l’únic gol del partit. A partir d’aquí, els locals van apretar més davant d’una UEO que seguia acostant-se a l’àrea contrària. Com a ocasió del Boscdetosca, només un refús des del mig del camp que es va estavellar al travesser. A la segona, els groguets van generar perill en faltes laterals però els de Moreno i Blasco es mostraven molt segurs. Fins i tot van disposar de dues oportunitats molt clares per ampliar el resultat. Tot i el domini del Boscdetosca, l’Infantil A van tenir opcions de sentenciar el partit a la contra en un camp on els locals encara no havien perdut.


Cadet B 1-2 Bisbalenc
Sabadell 3-0 Cadet A

Un duel que no va arrencar gens bé amb dues ocasions i un gol del Sabadell en els primers deu minuts. El Cadet A va haver d’anar a remolc davant d’un rival que es va mostrar superior durant la primera part. El conjunt de Subirana i Quintana va millorar a la represa i va pressionar més a munt, propiciant diverses oportunitats per entrar de ple dins del partit que no es van poder materialitzar. Els arlequinats, a través del contraatac i transicions ràpides, també va crear sensació de perill i a falta d’un quart d’hora per acabar va signar el 3-0 definitiu. Toca pensar en la propera jornada i intentar competir al màxim per treure un resultat positiu.


Juvenil B 4-1 Boscdetosca
Sant Gabriel 4-1 Juvenil A

Derrota del Juvenil A en el primera partit de la segona volta. El partit va començar amb un domini de joc altern. Els locals buscaven la porteria visitant amb accions ràpides a la contra, mentre que els visitants intentaven acostar-se a l’àrea amb atacs organitzats. Dos estils de futbol que van tenir els seus fruits en forma d’ocasions. Va ser el Sant Gabriel qui es va avançar en una rematada a servei de córner, resultat amb el qual es va anar al descans. La segona meitat va iniciar-se de forma immillorable per als olotins, ja que Nuno va igualar el xoc en una jugada d’estratègia. L’alegria va durar poc, ja que només tres minuts després, els de Sant Adrià del Besós marcaven el 2-1 en una jugada ràpida. Aquest gol va deixar tocat al conjunt d’Èric Palomo, que va perdre el control i va rebre dues dianes més. 


Santa Pau 1-0 CF Sant Jaume

Un dels dos derbis garrotxins de la jornada de Segona Catalana que es va decidir just començar la segona meitat amb una diana de Vizern. Tot i la derrota a Santa Pau, el CF Sant Jaume manté la cinquena posició amb 28 punts i aquesta jornada rebrà el Base Roses, últim classificat de la categoria.

Leave a Reply