Pol Ballesté: “Vinc amb molta il·lusió”

Aquest migdia ha estat presentat Pol Ballesté com a nou jugador de la Unió Esportiva Olot. El porter barceloní, que acumula una setantena de partits a Segona B, ha destacat el bon ambient del vestidor i s’ha mostrat seduït per un projecte que li permet tornar a Catalunya després de molts anys. Ballesté va debutar el passat dimarts en l’amistós a Llançà i ja està a disposició de Raúl Garrido per viatjar a València.

En la roda de premsa de presentació davant dels mitjans de comunicació, Ballesté s’ha mostrat agraït al club per aquesta oportunitat: “Gràcies a la directiva, a Sergi Raset i al míster, tothom m’ha rebut amb moltes ganes. Tinc molta il·lusió per aportar el meu granet de sorra i entrenaré al màxim per intentar jugar”. En els seus primers dies com a vermell, en Pol ja ha copsat l’ambient sa que es respira a la plantilla: “El vestidor és una família, hi ha molt bon rotllo i bona sintonia, això fa que l’equip vagi bé”. Un Ballesté que buscarà a la UEO l’estabilitat que no ha tingut en la resta d’equips en els quals ha jugat. Preguntat sobre les fites col·lectives, el porter prefereix tocar de peus a terra: “L’equip va molt bé però s’ha de tenir paciència. Primer hem de pensar en l’objectiu de la salvació, no és bo fixar-se en metes molt altes”. Per acabar, el barceloní ha assenyalat que, després de voltar molts anys per l’Estat espanyol, ja tenia ganes de tornar a Catalunya, “La terra em tira molt” ha afegit Ballesté, que s’ha definit com un porter “treballador”.

Per a la seva part, el director esportiu Sergi Raset ha reconegut que era una opció que no podien deixar escapar: “És un porter de molt nivell que encara ha d’explotar, és jove però ja té experiència. Esperem que pugui arrelar aquí i ens doni un bon rendiment. Hi tenim moltes il·lusions dipositades”. En l’apartat merament tècnic, Raset ha valorat les virtuts de Ballesté: “És un porter atrevit, valent i àgil. Té un bon joc de peus i molt de marge de creixement per l’edat que té. Ha estat en clubs importants de la categoria i té unes condicions molt bones”. 

Ballesté es va estrenar amb la UEO en l’amistós d’aquest dimarts a Llançà, en el qual va disputar la segona meitat. Amb tota la paperassa ja tramitada, el barceloní ja està disponible per al desplaçament del cap de setmana al camp de l’Atlético Levante.

 

 

 

Leave a Reply