Raúl Garrido es guanya la renovació

Raúl Garrido i Kevin Martínez segellen la seva continuïtat a la banqueta del primer equip de la Unió Esportiva Olot per una temporada més. Una ampliació de contracte ben merescuda per al tàndem valencià, que el curs passat va assolir la permanència i aquesta temporada està mantenint l’equip en una posició molt còmoda i ben lluny de la zona de descens. Aquest dimecres, just després de l’entrenament, es farà la roda de premsa per oficialitzar la renovació davant dels mitjans. 

El 14 de novembre de 2017 aterraven Raúl Garrido i Kevin Martínez a la UEO amb un repte majúscul; aconseguir la salvació a Segona B després d’un inici molt dolent de competició. La seva arribada va ser un punt d’inflexió, tant a nivell anímic com estadístic, i el club va poder mantenir la categoria de forma agònica en l’últim sospir. Enguany, la temporada ha arrencat de forma pràcticament immillorable, com si es tractés de la segona volta del curs anterior. L’equip ocupa la setena posició amb 30 punts i té un marge de 7 punts respecte la zona de descens. És per això, i per la seva implicació, dedicació, carisma, talent i arrelament, que la direcció esportiva ha decidit prorrogar el contracte de Garrido i Martínez durant una temporada més.

Primeres declaracions de Raúl Garrido

“Valoro l’acord de forma molt positiva, el club va confiar en mi en un moment molt difícil i és just que seguim el camí junts per col·locar l’Olot on es mereix. Estic molt a gust amb la ciutat, afició, club i vestidor”.

“Estic molt agraït a un club que representa els valors que a mi m’agraden. Crec que és el lloc idoni per créixer, sento que estem posant les bases per fer coses boniques”.

Fotos: Isaac Planella / Andrea Bolcato

Leave a Reply