El resum de la jornada al FUTBOL BASE (26 i 27 gener)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí A 3-5 Ter Brugent

Els de Plujà i Ferrés van sortir il·lusionats i amb moltes ganes i això va fer que els més menuts del club completessin un inici trepidant a Sant Feliu de Pallerols. Tot i la derrota, aquest equip cada vegada mostra millors sensacions i més confiança per seguir competint a cada partit.

Benjamí E 1-1 Ter Brugent
Benjamí C 0-7 Taradell
Benjamí A 3-5 Bisbalenc
Benjamí Femení 3-4 Besalú
Aleví F 5-2 Vall d’en Bas
Aleví E 4-5 Banyoles
Aleví D 6-2 Navata
Atlètic Banyoles 5-6 Aleví C
Aleví A 4-3 Baix Ter
Cassà 0-8 Aleví Femení
Lloret 2-3 Infantil B 

Un rival que va sortir molt endollat per retallar la distància de cinc punts a la classificació. L’Infantil B, però, va saber aguantar i capgirar la situació per fer-se amb el domini total del joc en la primera meitat. Al descans, 0-0 en el marcador amb un pal de Lloret i tres ocasions olotines. A la segona part, els de Ferrés i Coll van sortir decidits a buscar la victòria i abans del primer minut ja havien obert la llauna. A partir d’aquí, tot va ser més fàcil i van poder ampliar la renda fins al 0-3. En els últims minuts, els selvatans van escurçar diferències amb una jugada individual  i una errada defensiva de la UEO, que va signar un dels millors partits del curs. Cal seguir treballant en aquesta línia!

Infantil A 6-0 Llançà

Últim partit de la primera volta en el qual els olotins van dominar de principi a fi, generant moltes oportunitats i contrarestant molt bé les virtuts del conjunt empordanès, que només va crear perill en un xut llunyà. Els de Moreno i Blasco van encarrilar el triomf en el primer temps (2-0) per acabar de sentenciar-lo a la represa amb quatre dianes més.


Baix Ter 2-2 Cadet B

Una primera meitat molt igualada, lleugerament controlada pel Baix Ter, tot i que el Cadet B es va poder avançar en el marcador. No obstant, els locals van reaccionar de forma ràpida aconseguint l’empat abans del descans. La mateixa tònica es repetir a la segona part, però amb més perill a les dues àrees. Fruit d’això, els dos equips van veure porteria una vegada més per deixar el repartiment de punts final. Un resultat just amb bona actitud i treball encomiable dels joves de Luengo i Téllez. A seguir lluitant!


Sant Gabriel 3-0 Cadet A

Un compromís molt difícil al camp d’un molt bon rival. Als olotins els va costar entrar el partit davant d’un Sant Gabriel que es va defensar de valent. El primer gol dels locals va arribar en un xut des de fora l’àrea després d’un mal refús. El Cadet A va tenir problemes en la creació del joc durant el primer temps, fet que li va impedir acostar-se amb claredat a l’àrea contrària. El bloc de Subirana i Quintanas va avançar línies a la represa i va jugar més temps a camp rival, però el Sant Gabriel va tornar a ser letal. Després d’un contraatac olotí, passada llarga al davanter, que es va plantar sol per anotar el 2-0. A la següent jugada, i amb l’equip tocat anímicament, es va rebre el 3-0 definitiu. Cal intentar oblidar aquesta desfeta i entrenar al màxim per preparar el següent enfrontament.


Cadet Femení 1-1 Llerona
Atlètic Banyoles 4-2 Juvenil B

Una molt bona actuació del Juvenil B, competint fins al final en un enfrontament amb moltes alternatives i igualtat en el marcador. Els de Ketxa i Barris, novament, van veure’s perjudicats en excés pels errors defensius, que els passen una factura massa alta en el resultat. El cos tècnic es mostra molt content per la manera de competir davant d’un equip molt físic i anima a la plantilla a seguir treballant per revertir la mala dinàmica de resultats.


Juvenil A 2-3 Vilassar

Segona derrota consecutiva del Juvenil A en un matx que va començar amb els locals sent clars dominadors del joc i gaudint de bones ocasions per marcar. El gol, però, va tardar en arribar i va ser en una bona jugada que Marc Rosell va finalitzar a la xarxa. El partit semblava controlat però el Vilassar va aconseguir la igualada en una acció afortunada dins l’àrea. Un gol que va deixat tocat al conjunt d’Èric Palomo, que dos minuts després encaixava l’1-2 en una pèrdua en la sortida de pilota. A la segona part, els olotins van sortir a buscar l’empat i el van trobar en un cop de cap de Raúl Martínez. Amb el 2-2, el Juvenil A va disposar de dues ocasions però marcar el 2-3 però no hi va haver encert. El Vilassar també va tenir les seves opcions però va topar amb la resposta de Hassan. A falta d’un quart d’hora, però, un ràpid contraatac dels maresmencs va deixiar sol el seu davanter, que va creuar la pilota al fons de la xarxa. Els vermells van intentar neutralitzar el duel amb insistència però no van poder-ho aconseguir.

Torelló 2-1 Juvenil Femení (suspès)

El partit d’aquest cap de setmana es va haver d’aturar al minut 20 per la lesió greu de la jugadora Anna Garnatxe, que es va trencar la clavícula en una mala caiguda i va ser trasllada d’urgència a l’Hospital de Vic. Una altra notícia desgraciada per al Juvenil Femení després de la fractura de tíbia i peroné de la Judit Planagumà en la jornada anterior. Des del club enviem un missatge d’ànims, suport i afecte a les dues jugadores i els desitgem una ràpida recuperació per tornar-les a veure ben aviat sobre els terrenys de joc. ÀNIMS ANNA, ÀNIMS JUDIT!


CF Sant Jaume 2-0 Base Roses

Victòria solvent del filial de la UEO a casa davant del cuer de la categoria. El gran protagonista de la tarda va ser el davanter Ibra, que va firmar un doblet a la segona meitat per donar tres punts més al CF Sant Jaume. Els de Joan Sánchez es refermen en la cinquena posició amb 31 punts, a sis punts del quart, que és un altre garrotxí, el Boscdetosca.


Sènior Femení 1-2 Sant Jordi

Leave a Reply