Garrido: “Això només acaba de començar”

Raúl Garrido i la Unió Esportiva Olot han formalitzat aquest migdia l’ampliació del vincle que els uneix. El tècnic valencià, juntament amb Kevin Martínez, ha agraït la confiança del club i ha expressat la voluntat de creixement, treball i exigència en un projecte comú. El director esportiu Sergi Raset ha subratllat la bona sintonia i el ràpid encaix del cos tècnic, mentre que el president Joan Agustí s’ha mostrat encantat amb els valors i la generositat que transmeten. 

En la roda de premsa per oficialitzar la renovació davant dels mitjans de comunicació, Raúl Garrido s’ha mostrat orgullós i satisfet de la decisió presa, tot recordant la seva arribada en una situació delicada: “El club va confiar en nosaltres en un moment crucial i és just que seguim el camí junts. El dia a dia ha estat un plaer, hem cregut en aquest projecte que transmet uns valors que ens identifiquen. Hi havia molts motius per renovar i tot ha estat molt fàcil. L’Olot ens ha donat molt i tenim una relació molt bona i de molta confiança”. El valencià ha reiterat que tant ell com Kevin Martínez estan molt contents al club i molt a gust a la ciutat i ha exposat les perspectives de futur: “És necessari continuar creixent amb la mateixa il·lusió i exigència i treballant en un projecte comú. Hi ha una afició encantadora i un vestidor extraordinari, això només acaba de començar. En aquest sentit, el verb créixer ha pres protagonisme en el discurs d’un Garrido que vol deixar petjada a la Garrotxa: “Volem seguir traient bons resultats i continuar fent història aquí, volem posar una pedra en el camí de l’Olot que sigui positiva. Ens marquem l’objectiu de no patir tant i consolidar-nos a la categoria. Veurem fins on som capaços d’arribar, ens hem promès treball i donar el millor de nosaltres mateixos”.

Per a la seva part, el director esportiu Sergi Raset ha ressaltat la confiança, passió i implicació d’un cos tècnic que encara veu amb marge de millora: “Avui és un dia molt important perquè aconseguim la continuïtat dels entrenadors que ens van ajudar a aixecar el vol. Estem encantats amb en Raúl i en Kevin, hi ha molt bona sintonia i vam encaixar ràpidament en la forma de veure el futbol. Volem seguir fent passos endavant”. 

Finalment, el president Joan Agustí també ha valorat positivament l’acord, especialment a nivell social: “És una renovació guanyada a pols des del punt de vista esportiu però també institucional. Són gent que treballa en equip, que està al costat de l’afició i que té una gran generositat amb els valors del club. Són persones molt estimades i estem contentíssims de tenir-los un any més aquí”. 

 

Leave a Reply